<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Salesmanager

Ben jij een ervaren salesmanager met een passie voor software en een natuurlijke drive om prospects mee te nemen in een klantreis? Dan maken we graag kennis met jou. 

Vacature Allround Marketeer (1)

Jouw nieuwe job?

Visionplanner ontwikkelt voor accountants- en administratiekantoren software voor de jaarrekening en tussentijdse cijfers. Ruim 5.000 kantoren vertalen cijfers naar inzicht in het verleden, heden en toekomst. Nu willen we dat meer kantoren uit de top 150 overtuigd raken van de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze software. Daarbij kunnen we een ervaren relatiegerichte salesmanager zoals jij goed gebruiken.

Salesmanager bij Visionplanner

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business, het uitbreiden van relaties met bestaande klanten en het behalen van verkoopdoelstellingen om onze voortdurende groei te ondersteunen.  

Enthousiast? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@visionplanner.com. Liever eerst meer informatie over de functie? Bel of mail Michiel Wijma, Sales Director bij Visionplanner op 0681607213 of michiel.wijma@visma.com.  

 

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is het online platform dat administratie- en accountantskantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Kantoren zetten Visionplanner in voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Iedere collega draagt bij aan het succes van elke accountant, adviseur en ondernemer met financiële rapportages en inzichten over gisteren, vandaag en morgen. 

Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een groep van meer dan 170 zelfstandige Europese cloudsoftwarebedrijven. Samen bedienen Vismabedrijven met 14.500 medewerkers ruim 1,6 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika. De totale omzet bedraagt in 2022 2,22 miljard euro.