<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact (v2)

Marketing stagiair

Kom onderzoek doen naar de naamsbekendheid van Visionplanner of maak een plan voor het verbeteren van branding!

Vacature Support Medewerker jpg (1)

Jouw nieuwe job?

Je komt werken bij Visionplanner wat een onderdeel is van Visma. We zijn een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf (nu 140 mensen) wat sterk gericht is op het maken van software voor accountants- en administratiekantoren. Met onze software zijn klanten in staat om hun bedrijf te sturen door real-time inzicht in de financiële stand van zaken. Zo dragen we bij aan het succes van ondernemers. Helemaal leuk toch? 

Je wordt onderdeel van het sales- en marketingteam. Een leuke en dynamische club mensen.
We hebben de volgende stage-opdrachten voor je beschikbaar:

  • Een onderzoek doen naar de naar naamsbekendheid van Visionplanner
  • De interne marketing/branding onderzoeken en verbeteren

Lijkt het je leuk om één van deze opdrachten uit te voeren? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina!

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Kantoren gebruiken Visionplanner voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, met een omzet van € 2,06 miljard in 2022, 14.500 medewerkers en 1,6 miljoen klanten in heel Europa en Latijns-Amerika. www.visma.nl.

Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.comVertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Martin de Vries via 0318-545020 of mail naar martin.devries@visma.com.