<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Werken bij Visionplanner

State-of-the-art software en een frisse blik.

Iets voor jou?

Bij Visionplanner werken we anders. Een middelgrote, platte organisatie. Zelfsturende teams met grote betrokkenheid op de organisatie. Agile zit in ons DNA.

We zorgen ervoor dat je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar zijn. Een goede pensioenregeling. Een leuke Visionplanner-auto als dat nodig is. Maar we zorgen er vooral voor dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dat jouw bijdrage ertoe doet.

Dat maakt werken bij Visionplanner zo leuk!

HubSpot Video

Onze kenmerken

Ambitieus
Ambitieus
Middelmaat is niet ons ding. Als we iets doen, doen we het goed. En daar helpen we elkaar bij. Zo werken onze developers 2 dagen per maand aan zelfgekozen projecten, zelfstudie etc. We zijn een door de IND erkende referent. Dus we hebben plaats voor briljante collega’s uit het buitenland. Daar worden we allemaal beter van.
Culinair
Culinair
We genieten elke dag samen van een lekkere lunch. Zo spreek je ook regelmatig je collega’s die andere taken hebben. En uiteraard wordt de tafel voor je gedekt! Daarnaast is de fruitschaal altijd gevuld, drinken we versgemalen koffie en staat er frisdrank klaar in de koelkast.
Ontspannen
Ontspannen
Hard gewerkt? Vier-momentje met je team? Even een break nodig? Daag een collega uit voor een potje tafeltennis of pool. Ben je echt een schermfreak? Dan is de PS4 misschien meer jouw ding. We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn.
Toplocatie
Toplocatie
We zijn best trots op ons kantoor. Een mooie locatie in het centrum van Veenendaal. Uitzicht op het stadsstrand, een goeie ijssalon om de hoek, op steenworp afstand van de winkelstraat. Binnen hebben we alle ruimte voor creativiteit, rustig werken en gezelligheid. Je zou het eens moeten komen zien!
Collega's
Collega's
Bij onze organisatie werken ruim 140 enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Visionplanner zijn we met z’n allen. Dus we geven elkaar de ruimte om te excelleren en ons te ontwikkelen.
Werkwijze
Werkwijze
Visionplanners voelen zich verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. Daarom werken we graag met autonome teams en is er de ruimte om samen met je team de beste werkwijze te bepalen.

Het sollicitatieproces

Wil je meer te weten komen over jouw sollicitatie? De visual hieronder geeft het sollicitatieproces van Visionplanner weer.

Afbeelding

Marketing en sales

Vacature Digital Marketeer

Digital Marketeer

Lees meer
vacature software sales new business

Software Sales New Business

Lees meer
Vacature Support Medewerker jpg (1)

Marketing stagiair

Lees meer
Vacature header

Medewerker Binnendienst Sales

Lees meer

Customer success en support

Vacature Support Medewerker jpg (1)

Support Medewerker

Lees meer

Development

Vacature header

Backend Software Engineer

Lees meer
Software Architect

Software
Architect

Lees meer

Staat er voor jou geen passende vacature tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talent dat een steentje kan bijdragen aan onze ambitieuze doelstellingen. Ben jij deze persoon? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@visionplanner.com en motiveer wat jij zou kunnen bijdragen aan het succes van Visionplanner.

Visionplanner is onderdeel van Visma, een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma is de hoogste binnenkomer ooit in de Computable Career Guide van de Beste ICT Werkgevers van Nederland in 2022.

Wil je hier ook onderdeel van zijn? Kijk dan op de careers pagina van Visma en ontdek de beschikbare vacatures binnen alle Visma ondernemingen.

careers.visma.com