iStock-875247434-web

Iets voor jou?

Bij Visionplanner werken we anders. Een middelgrote, platte organisatie. Zelfsturende teams met grote betrokkenheid op de organisatie. Agile zit in ons DNA.

We weten dat jij je werk niet primair doet voor het geld. We zorgen er gewoon voor dat je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar zijn. Een goede pensioenregeling. Een leuke Visionplanner-auto als dat nodig is. Maar we zorgen er vooral voor dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dat jouw bijdrage ertoe doet.

Dat maakt werken bij Visionplanner zo leuk.

Onze kenmerken

Ambitieus
Ambitieus
Middelmaat is niet ons ding. Als we iets doen, doen we het goed. En daar helpen we elkaar bij. Zo werken onze developers 2 dagen per maand aan zelfgekozen projecten, zelfstudie etc. We zijn een door de IND erkende referent. Dus we hebben plaats voor briljante collega’s uit het buitenland. Daar worden we allemaal beter van.
Culinair
Culinair
We genieten elke dag samen van een lekkere lunch. Zo spreek je ook regelmatig je collega’s die andere taken hebben. En uiteraard wordt de tafel voor je gedekt! Daarnaast is de fruitschaal altijd gevuld, drinken we versgemalen koffie en staat er frisdrank klaar in de koelkast.
Ontspannen
Ontspannen
Hard gewerkt? Vier-momentje met je team? Even een break nodig? Daag een collega uit voor een potje tafeltennis, airhockey of pool. Ben je echt een schermfreak? Dan is de PS4 misschien meer jouw ding. We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn.
Toplocatie
Toplocatie
We zijn best trots op ons kantoor. Een mooie locatie in het centrum van Veenendaal. Uitzicht op het stadsstrand, een goeie ijssalon om de hoek, op steenworp afstand van de winkelstraat. Binnen hebben we alle ruimte voor creativiteit, rustig werken en gezelligheid. Je zou het eens moeten komen zien!
Collega's
Collega's
Bij onze organisatie werken ruim 110 enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Visionplanner zijn we met z’n allen. Dus we geven elkaar de ruimte om te excelleren en ons te ontwikkelen.
Werkwijze
Werkwijze
Visionplanners voelen zich verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. Daarom werken we graag met autonome teams en is er de ruimte om samen met je team de beste werkwijze te bepalen.

Engineers, ontwikkelaars en testers

tile-be

Backend Software Engineer

Lees meer
tile-be

QA Engineer

Lees meer

Management team en ondersteuning

tile-pm

Executive Assistant / Projectleider

Lees meer
tile-pm

Head of Product

Lees meer
tile-pm

Administratief medewerker

Lees meer
tile-pm

Product Manager

Lees meer
tile-pm

Finance & Control stagiair

Lees meer
tile-ka

Product Management stagiair

Lees meer

Marketing en sales

Vacature Software Sales New Business

Software Sales New Business

Lees meer
Vacature Content Marketeer

Content Marketeer

Lees meer
Vacature Performance Marketeer

Performance Marketeer

Lees meer
tile-ka

Marketing stagiair

Lees meer

Customer success en support

tile-ka

Kantooradviseur

Lees meer
tile-ka

Junior Kantooradviseur

Lees meer
Vacature Support Medewerker jpg (1)

Support Medewerker

Lees meer
Vacature Support Medewerker jpg (1)

Accountancy Support Consultant

Lees meer