Werken bij Visionplanner

State-of-the-art software en een frisse blik.

iStock-875247434-web

Iets voor jou?

Bij Visionplanner werken we anders. Een middelgrote, platte organisatie. Zelfsturende teams met grote betrokkenheid op de organisatie. Agile zit in ons DNA.

We weten dat jij je werk niet primair doet voor het geld. We zorgen er gewoon voor dat je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden goed voor elkaar zijn. Een goede pensioenregeling. Een leuke Visionplanner-auto als dat nodig is. Maar we zorgen er vooral voor dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dat jouw bijdrage ertoe doet.

Dat maakt werken bij Visionplanner zo leuk.

Circle 6 kopie 3-1

Ambitieus

Middelmaat is niet ons ding. Als we iets doen, doen we het goed. En daar helpen we elkaar bij. Zo werken onze developers 2 dagen per maand aan zelfgekozen projecten, zelfstudie etc. We zijn een door de IND erkende referent. Dus we hebben plaats voor briljante collega’s uit het buitenland.Daar worden we allemaal beter van.

Circle 10 kopie 6-1

Culinair

We genieten elke dag samen van een lekkere lunch. Zo spreek je ook regelmatig je collega’s die andere taken hebben. En uiteraard wordt de tafel voor je gedekt! Daarnaast is de fruitschaal altijd gevuld, drinken we versgemalen koffie en staat er frisdrank klaar in de koelkast.

Circle 4 kopie 4-1

Ontspannen

Hard gewerkt? Vier-momentje met je team? Even een break nodig? Daag een collega uit voor een potje tafeltennis, airhockey of pool. Ben je echt een schermfreak? Dan is de PS4 misschien meer jouw ding. We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn.

Circle 2 kopie 6-1

Toplocatie

We zijn best trots op ons kantoor. Een mooie locatie in het centrum van Veenendaal. Uitzicht op het stadsstrand, een goeie ijssalon om de hoek, op steenworp afstand van de winkelstraat. Binnen hebben we alle ruimte voor creativiteit, rustig werken en gezelligheid. Je zou het eens moeten komen zien!

Circle 6 kopie-1

Collega's

Bij onze organisatie werken ruim 110 enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Visionplanner zijn we met z’n allen. Dus we geven elkaar de ruimte om te excelleren en ons te ontwikkelen.

Circle 4 kopie 6-1

Werkwijze

Visionplanners voelen zich verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen. Daarom werken we graag met autonome teams en is er de ruimte om samen met je team de beste werkwijze te bepalen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail