<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Header website insights 1920x850

Over Visionplanner

Van cijfers naar inzicht

Van cijfers naar inzicht

Bij Visionplanner zijn we erop gebrand dat jij je klanten optimaal kan ondersteunen met financiële rapportages en inzicht. Sinds onze oprichting in 1996 is software maken voor dit doel onze focus. Met behulp van onze oplossingen maken inmiddels 5.000 accountants- en administratiekantoren moeiteloos rapportages zoals jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarks. Hierdoor bieden zij 250.000 klanten snel, gedetailleerd financieel inzicht als basis voor doordachte beslissingen.

Samenwerken aan succes

Bij Visionplanner zien we de waarde van samenwerking tussen financieel specialisten en ondernemers. Ons online platform faciliteert directe communicatie en advies voor ondernemers over hun uitdagingen. Of het nu gaat om strategie, groei, kostenbesparing of jaarrekeningen, onze software helpt je klanten optimaal te ondersteunen.

afb2 Over ons

Experts in huis

Met 140 medewerkers, veelal met een accountancy achtergrond en softwarekennis, zorgen we dat onze software perfect past bij administratie- en accountantskantoren en hun klanten. We innoveren constant, vertalen nieuwe technologieën naar functies en verhogen zo de efficiëntie, betrouwbaarheid en het werkplezier in de accountancybranche. 

 

01-Office-4271 (1)

Vakgroep Accountancy

Naast onze experts in huis, hebben we ook de Vakgroep Accountancy Visionplanner (VAV). De VAV is in het leven geroepen om onafhankelijk de processen in kaart te brengen en de vaktechnische inhoud van de software te beoordelen.  Meer informatie over de VAV vind je hier

Insights 1000x1000

ISO Certificering

Bij Visionplanner nemen we de veiligheid van jouw data uiterst serieus. We zijn trots om ISO 27001 gecertificeerd te zijn, wat onze inzet voor de allerhoogste internationale standaarden in informatiebeveiliging onderstreept. Deze certificering bevestigt dat we ons continu inzetten voor de verbetering van onze beveiligingsprotocollen en dat jouw data bij ons in veilige handen is. We  zetten ons continu in om te zorgen dat je met vertrouwen gebruik kunt maken van onze software en dienstverlening, vandaag en in de toekomst.

Compilation 1000x1000

Groei met ons mee!

Visionplanner bestaat uit vier productlijnen: met onze cloudproduct Visionplanner en onze andere oplossingen Infine, MLE en Visionplanner Offline. Samen bedienen we ruim 5.000 kantoren en ondernemers die werken met onze software. Dit komt neer op meer dan 250.000 ondernemingen die vertrouwen op onze expertise. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang succesvol bent, met Visionplanner kun je jouw bedrijf beter sturen en samenwerken aan groei.

Meer weten?

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze software en kennis jou kan helpen om efficiënter te werken, klanten nog beter van dienst te zijn en samen successen te behalen.

Meer weten over Visionplanner?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op