Visionplanner

Anders dan andere softwareleveranciers.

De cloudsoftware voor de accountancy

Hèt cloudplatform voor de accountancy

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten.

Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen.

Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in en we hebben een ambitieuze groeidoelstelling!

Circle 4 kopie 6-1

Vakgroep Accountancy

De Vakgroep Accountancy Visionplanner (VAV) is een onafhankelijk orgaan dat de processen in kaart brengt en de vaktechnische inhoud van de software beoordeelt. De VAV heeft een adviserende rol.

Circle 4 kopie-1

Gebruikersgroepen

Om de ontwikkelingen zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers, zijn gebruikersgroepen opgezet. De gebruikersgroepen denken mee over het verbeteren, optimaliseren en doorontwikkelen van bestaande functionaliteiten in Visionplanner Cloud.

Circle 5 kopie-1

Raad van advies

Als ondernemer wil je van tijd tot tijd kunnen sparren over je plannen en ideeën. Met mensen die weten waar ze het over hebben. Die je branche kennen. Bij Visionplanner kunnen we daarvoor een beroep doen op mensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

VACATURES

Werken bij Visionplanner?

We hebben altijd ruimte voor mensen die willen meebouwen aan het succes van MKB Nederland!

BEKIJK DE VACATURES

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail