<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Visionplanner Experts

Ontmoet de Visionplanner experts

Bij Visionplanner werken 140 mensen, veelal met een accountancy-achtergrond, aan rapportagesoftware voor inzicht in het verleden, heden en toekomst. Maak kennis met onze  accountancy experts.

Gerald

Gerald Stegerman - teamlead customer succes en assistent accountant

Gerard Stegerman is sinds 2019 bij Visionplanner werkzaam, eerst als customer success consultant en vanaf 2022 als teamleider van het customer success team. Daarvoor werkte hij als klantbeheerder en assistent-accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs. Gerard en zijn team streven ernaar ondernemers te ondersteunen door met Visionplanner-software betrouwbare jaarrekeningen en rapportages te garanderen.

Samuel-1

Samuel van Daalen - productmanager en belastingadviseur

Samuel van Daalen, product manager bij Visionplanner sinds maart 2020, combineert zijn ervaring in accountancy en adviespraktijk voor het mkb met zijn huidige rol. Zijn achtergrond als controleur van 's Rijks belastingen en werk bij grote accountantskantoren stelt hem in staat om zijn inzichten in accountancy-software om te zetten naar verbeterde producten die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

19-08-28-0910karst janssen  LOWRES-1

Karst Janssen - product owner en fiscalist

Met een achtergrond als belastingadviseur en een Master in fiscaal recht, stapte Karst Janssen in 2018 over naar Visionplanner na vier jaar bij Alfa Accountants. Zijn interesse in automatisering leidde hem naar diverse functies binnen Visionplanner. Nu als product owner focust hij op de benchmarkfunctie en practice management, met als doel kantoren efficiënter te maken en meer inzicht te bieden via Visionplanner.

Doede

Doede de Jong - projectmanager en accountant

Doede de Jong is sinds 2019 productmanager bij Visionplanner. Zijn carrière begon in 1998 bij een klein administratiekantoor. Na diverse rollen bij een landelijk accountantskantoor en enkele jaren als zelfstandig accountancyspecialist bij buitenlandse softwarepartijen stapte hij over naar Visionplanner. Hier is hij trots op de nieuwe benchmarktool en verbeterde dashboardfuncties. Deze innovaties vertalen cijfers naar inzicht voor gebruikers.

Arno

Arno van Ojik - customer success consultant en assistent accountant

Arno van Ojik is sinds 2020 customer success consultant bij Visionplanner. Met een achtergrond in accountancy en ervaring in diverse accountantskantoren, brengt hij waardevolle praktijkkennis mee. Zijn passie voor financiën en automatisering leidde hem naar Visionplanner. Arno is een ideale sparringpartner voor complexe financiële vraagstukken en streeft naar het verbeteren van interne processen, met een scherp oog voor klantbelangen.

Johan wildebeest

Johan Wildenbeest - product director en register accountant

Johan Wildenbeest (RA), product director bij Visionplanner sinds 2021, is de oprichter van Make Life Easier (MLE). Dit softwarebedrijf is in 2020 overgenomen door Visionplanner. Johan heeft 14 jaar ervaring bij KPMG in de samenstel-, advies- en auditpraktijk opgedaan. Het is Johan’s missie om praktische en compliant software te ontwikkelen voor waar accountants prettig mee werken. Met als doel om hen efficiënter te laten werken ondanks een stortvloed aan regelgeving.

Arjan

Arjan van Beek - product marketing manager en assistent accountant

Arjan van Beek, product marketing manager bij Visionplanner, heeft sinds 2010 zijn sporen verdiend in de softwaresector voor de accountancybranche. Beginnend bij Infine en na een overname in 2015 bij Visionplanner, heeft Arjan diverse productgerelateerde functies bekleed. Met een verleden als assistent-accountant en een passie voor softwareverbetering, heeft hij door de jaren heen zijn accountancykennis verbreed en gebruikt deze kennis nu om bij Visionplanner producten te verbeteren en te vermarkten.

Corne

Corné van Dooren - senior consultant

Corné van Dooren brengt een decennium aan ervaring van KPMG naar Visionplanner. Bij KPMG heeft hij zich ingezet voor het controleren van jaarrekeningen en het innovatief ontwikkelen van het eerste digitale dossier. Sinds 2010 geeft hij bij Visionplanner gebruikerstrainingen voor samenstel- en controle software. Daarbij zet hij zijn diepgaande kennis van de branche en technologie in om klanten praktische oplossingen en expertise te bieden.

Meer weten over Visionplanner?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op