We zijn er voor je.

Heb je vragen over Visionplanner? Wil je iets kwijt of heb je goede ideeën? We staan voor je klaar!

VP support

Elke dag staan onze ervaren specialisten voor je klaar.

Voor gebruikers van Visionplanner offline blijven we de software onderhouden en ondersteunen. Ook het uitbreiden van licenties etc. blijft gewoon mogelijk.

Heeft u vragen over de offline versie van Visionplanner? Wilt u iets kwijt of heeft u goede ideeën? We staan voor u klaar!

Omdat we iedereen graag in de juiste volgorde helpen, kunt u uw vraag stellen via de klantenportal of via e-mail. Als het mogelijk is, krijgt u per e-mail een antwoord op uw vraag. Als het nodig is, bellen we even op.

Zelf zoeken

We hebben uitgebreide documentatie waar je alles vind over het gebruik van Visionplanner.

NAAR DE KNOWLEDGE BASE

Samen oplossen

Soms willen we graag even meekijken op jouw scherm. Dan zien we precies wat er gebeurt en kunnen we je het gebruik uitleggen, uitgaande van jouw eigen situatie. We zullen je dan vragen om via onderstaande knop Teamviewer te starten.

START TEAMVIEWER FOR WINDOWS

Stel je vraag

Heb je een vraag of opmerking?
Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar support@visionplanner.nl of vul het formulier in op onze support site.

Trainingen

Wat is er nou mooier dan direct een vliegende start te kunnen maken met het gebruik van Visionplanner? Wij helpen je daarbij met een serie korte, praktijkgerichte introductietrainingen.

BEKIJK TRAININGSAANBOD

Basis support valt standaard binnen uw licentie. U ontvangt binnen 8 uur* antwoord. Voor spoed abonnementen geldt dat u binnen 1 uur contact heeft met een support medewerker.

* Support verlening en responstijden vallen altijd binnen onze kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9:00 – 12:30 en 13:00 – 17:00).

Overige support mogelijkheden

Telefonische consultancy (remote) – € 75,- per uur (maximaal 2 uur)
 Consultant op locatie – € 1.200,- per dag
 APK Check op locatie – € 1.200,- (1 dag)

Downloaden

Download hier de Visionplanner software. Dat kan alleen wanneer u van ons de licentie informatie heeft ontvangen. Na succesvolle installatie helpt het programma u automatisch door de registratieprocedure.

Huidige versie: 3.24 (releasenotes)

DOWNLOAD SOFTWARE DOWNLOAD INSTALLATIE-INSTRUCTIES

Geen internet?

U kunt onze software ook handmatig registreren wanneer u geen internetverbinding heeft op de computer waarop u Visionplanner wilt installeren. Vul hier uw gegevens in voor een activatiecode die u in Visionplanner kunt invoeren.

Uw systeem

Om met Visionplanner te kunnen werken heeft u een PC nodig met minimaal de volgende specificaties. Visionplanner werkt niet op Apple of Linux computers.

Minimale systeemeisen

• Windows NT, 2000, XP sp3, Vista of Windows 7
  • Windows server 2003 en server 2008
  • Processor: Pentium II of hoger
  • 32 Mb intern geheugen (voor XP of hoger 1024Mb)
  • 40 Mb ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie 1024 x 768

Aanbevolen configuratie

• Windows 8
  • Pentium 4 1.8GHz of gelijkwaardig
  • 1024 Mb intern geheugen
  • Schermresolutie 1280 x 1024