<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Devops Engineer

Wij zijn op zoek naar een Devops Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

Onze software ontwikkelt continu en wordt gebruikt door een kritische groep gebruikers voor complexe taken. Een goede ervaring door onze gebruikers is cruciaal voor het blijvende succes van onze organisatie. Wij zijn in het kader daarvan op zoek naar een Devops Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

vacature trainer

Jouw nieuwe job?

Het DevOps team werkt nauw samen met onze software development teams. Je wordt mede-verantwoordelijk voor de beveiliging, monitoring en perfect laten runnen van onze cloud omgevingen en hebt een oog om dit continu te verbeteren. Het betreft een complexe omgeving, waar er gebruik wordt gemaakt van oa Microsoft Azure App Services, Linux Servers (Ubuntu) met dockers, Azure AKS (Kubernetes), SQL Server, NoSQL, AD B2C, DNS, VNet design, load balancing en monitoring.
De applicaties die moeten worden onderhouden zijn gebaseerd op C#, .Net (Core) en Java.

Enthousiast? 

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.com. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Peter Westmeijer via 06 12177897 of mail naar peter.westmeijer@visma.com.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is het online platform dat administratie- en accountantskantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Kantoren zetten Visionplanner in voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Iedere collega draagt bij aan het succes van elke accountant, adviseur en ondernemer met financiële rapportages en inzichten over gisteren, vandaag en morgen. 

Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een groep van meer dan 170 zelfstandige Europese cloudsoftwarebedrijven. Samen bedienen Vismabedrijven met 14.500 medewerkers ruim 1,6 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika. De totale omzet bedraagt in 2022 2,22 miljard euro.