<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Visionplanner pand

Productmanager Visionplanner app

Zet je schrap voor de rol van je leven: Productmanager bij Visionplanner! 

Productmanager Visionplanner app

Zet je schrap voor de rol van je leven: Productmanager bij Visionplanner! Dit is je uitnodiging om deel uit te maken van ons levendige team bij Visionplanner, een trots onderdeel van Visma. Wij zijn een bloeiend bedrijf met 130 toegewijde collega's, die zich vol passie richten op het ontwikkelen van revolutionaire software voor accountants, administratiekantoren en ondernemers.

afb33 oplossingen MKB

Wat kun je verwachten?

Als productmanager ben je de cruciale schakel die het development team en de zakelijke kant van onze organisatie met elkaar verbindt. Je staat aan het roer van jouw producten binnen het Visionplanner portfolio, waarbij je verantwoordelijk bent voor verschillende modules en functionaliteiten. Jouw missie? Het bedenken van productverbeteringen en innovaties, het maken van strategische beslissingen en het omzetten van marktbehoeften in ijzersterke business cases, de roadmap, EPIC’s en stories. Samenwerken met collega productmanagers en  scrumteams is jouw sleutel tot het leveren van top-notch software. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als lid van ons dynamische productmanagementteam, zul je samen met je collega's de doelstellingen niet alleen bereiken, maar overtreffen.

Interesse?

Neem contact op met John Cöhrs, Director of Product & Marketing bij Visionplanner (john.cohrs@visima.com) voor meer informatie, of stuur direct je reactie. Wacht niet langer, jouw nieuwe uitdaging bij Visionplanner wacht op jou!

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Kantoren gebruiken Visionplanner voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, met een omzet van € 2,06 miljard in 2022, 14.500 medewerkers en 1,6 miljoen klanten in heel Europa en Latijns-Amerika. www.visma.nl.