<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Support Medewerker

Ben jij pas tevreden als een klant met supportvraag snel en succesvol is geholpen?

iStock-944101964-web

Jouw nieuwe job?

Krijg jij energie om te werken met klanten? Ben jij pas tevreden als een klant met supportvraag snel en succesvol is geholpen? Wij zijn op zoek naar iemand die know how heeft van financiële applicaties, jaarrekeningen etc. Alles weten van finance en accountancy hoeft zeker niet! De rest leer jij door jouw affiniteit voor deze branche wel on the job.

Wie zijn wij? Visionplanner is een online platform - web en mobile - voor administratie en accountantskantoren én hun klanten. Daarnaast hebben we met MLE, Infine en Visionplanner Studio nog een aantal fantastische softwareoplossingen voor accountants. Als jij bij ons komt werken krijg jij 80 enthousiaste collega’s in Nederland en ook nog eens circa 30 collega’s in India. Visionplanner heeft grote groeiambities voor de komende jaren. Groeien betekent ook meer klanten en meer klanten betekent ook meer vragen over onze producten. Dan moeten ze bij een professioneel team terecht kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Samen met jouw collega specialisten van onze Customer Service afdeling zijn jullie echt van onschatbare waarde!

Werkwijze

Verantwoordelijkheden

De afdeling Customer Support is een afdeling waar onze klanten terecht kunnen met hun vragen terwijl ze aan het werk zijn met een van onze producten. Als support medewerker zal jij deze klanten ondersteunen door de, via de verschillende kanalen, binnengekomen supportvragen te beantwoorden.
Dit doe je telefonisch of per mail, met vriendelijkheid en enthousiasme, waarbij je ervoor zorgdraagt dat de klant zich goed geholpen weet!

Hier ben je goed in

Vaardigheden

 • Je kan goed naar de klant luisteren en bent geduldig
 • Je communiceert helder en duidelijk. Je weet aan te sluiten op de communicatie van de klant
 • Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel
 • Nieuwsgierigheid zit in jouw aard. Wat is de vraag achter de vraag?

Kom werken

Wat neem jij mee?

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Een financieel of bedrijfskundige opleiding
 • Minimaal 1 a 2 jaar relevante werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor

Culinair

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week
 • Werken in een informele en open omgeving. De lijnen zijn kort en we hebben over het jaar heen verschillende leuke bedrijfsuitjes met elkaar
 • Visionplanner vindt vitaliteit belangrijk. Er wordt gezorgd voor lunch en er is elke dag vers fruit. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar je o.a. diverse games vindt
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie voor rapportages. Visionplanner is onderdeel van Visma. We zijn een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf (nu 110 mensen) wat is gericht op het maken van software voor administratie- en accountantskantoren. Dankzij deze groei kunnen wij de kantoren in de Nederlandse accountancymarkt nog beter bedienen met een compleet portfolio van de meest innovatieve oplossingen in de markt.

Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw motivatiebrief met CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.comVertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel of whatsapp dan met Katja Halma, 06 82 32 10 22, of mail naar katja.halma@visma.com.