<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact (v2)

Medewerker Binnendienst

Ben jij een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden? 

Medewerker Binnendienst Visionplanner

Jouw nieuwe job?

Ben jij een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol speelt in de coördinatie van diverse activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons: wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor onze klanten. Ons team bestaat uit zeven enthousiaste professionals, die samenwerken om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We hechten veel waarde aan een positieve werksfeer en stimuleren eigen initiatief.

Als Medewerker Binnendienst ben je de spil in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder:

Heb je zin om deel uit te maken van ons team en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar sollicitatie@visionplanner.com en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Medewerker Binnendienst! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Katja Halma via telefoonnummer 06-82321022 of katja.halma@visma.com.
Wij kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te ontmoeten!

 

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Kantoren gebruiken Visionplanner voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, met een omzet van € 2,06 miljard in 2022, 14.500 medewerkers en 1,6 miljoen klanten in heel Europa en Latijns-Amerika. www.visma.nl.