<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact (v2)

Campagne marketeer

Laat jouw energie los op onze strategische plannen en breng de boodschap van Visionplanner naar nieuwe hoogten als onze Campagne Marketeer!

Vacature Support Medewerker jpg (1)

Jouw nieuwe job?

Ben jij de creatieve denker met een passie voor digitale marketing en campagnevoering? Laat dan jouw energie los op onze strategische plannen en breng de boodschap van Visionplanner naar nieuwe hoogten als onze Campagne Marketeer!

Je komt werken bij Visionplanner voor al onze producten, Visionplanner, Infine, MLE en Studio. Je wordt bij ons lid van een geweldig marketingteam. Al zeggen we het zelf, we zijn een leuke en dynamische club mensen.

Als Campagne Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van multimedia campagnes die onze doelgroep aanspreken, daadwerkelijk leads genereren en onze marktpositie verstevigen. Je combineert creativiteit met analytisch inzicht om de effectiviteit van onze campagnes te maximaliseren en onze doelen te bereiken. 

Je werkt dagelijks samen met een team van 6 andere marketeers en werkt daarnaast veel met andere collega’s van Sales, Product Management en Customer Success.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Kantoren gebruiken Visionplanner voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, met een omzet van € 2,06 miljard in 2022, 14.500 medewerkers en 1,6 miljoen klanten in heel Europa en Latijns-Amerika. www.visma.nl.

Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.comVertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Martin de Vries, Team Lead Marketing, op 06 83 57 49 87 of mail naar martindevries@visionplanner.com.