<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Sales development representative

Ben jij een kei in het leggen van contacten met potentiële klanten? Heb je een passie voor software en droom je ervan om te werken bij een vooruitstrevend cloud softwarebedrijf? Dan hebben wij dé uitdagende positie voor jou!

Vacature medewerker binnendienst

Jouw nieuwe job?

Welkom bij Visionplanner, waar we administratie- en accountantskantoren helpen om hun klanten naar succes te leiden. Wij zijn er goed in en hebben grootse groeiplannen! Wekelijks maken tientallen nieuwe kantoren kennis met Visionplanner en staan te trappelen om te ontdekken hoe onze software hun wereld kan veranderen.

In de rol van Sales development representative maak je deel uit van ons dynamische sales team. Wat ga je doen? Proactief telefonisch contact leggen met prospects: dit zijn MKB-groot bedrijven, administratiekantoren en accountants, hun behoeften inventariseren en hen overtuigen om een productdemonstratie bij te wonen. En dit alles vanuit ons fantastische kantoor in Veenendaal.

Lijkt dit je wat?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.com. Vertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn. Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Leon Commu via 06-22071380 of mail naar leon.commu@visma.com.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Kantoren gebruiken Visionplanner voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Bij Visionplanner werken 140 enthousiaste medewerkers.  Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, met een omzet van € 2,06 miljard in 2022, 14.500 medewerkers en 1,6 miljoen klanten in heel Europa en Latijns-Amerika. www.visma.nl.