Met de Kantooradviseur kom je verder!

Kan de implementatie van Visionplanner op jouw kantoor wel een beetje hulp gebruiken? De Visionplanner Kantooradviseur helpt je graag verder! Jouw succes is ons succes. Daarom is deze dienst helemaal gratis.

Wat doet de Kantooradviseur?

Hij helpt je de doelen te bereiken die je voor ogen had toen je met Visionplanner begon. Door allerlei redenen kan het gebeuren dat je daar nog niet toe bent gekomen.

  • de medewerker die het moet oppakken, heeft geen tijd
  • de medewerker die was ingewerkt, werkt niet meer op je kantoor
  • je komt om in het werk
  • je weet niet goed hoe te beginnen

Samen met de Kantooradviseur zet je nu de schouders eronder.

De Kantooradviseur komt 1 dag bij je langs. ‘s Morgens bespreek je eerst hoe jouw kantoor met Visionplanner gaat werken. Hoe ziet je klantenbestand eruit? Voor welke groepen klanten wil je welke diensten aanbieden?
Daarna gaan jullie samen je kantoorsjabloon inrichten zodat het aansluit bij de gekozen aanpak. Zo kun je supersnel je klanten bedienen om met een modern dashboard een adviserende rol in te nemen.

‘s Middags worden je klanten aangesloten. Schuif een paar medewerkers aan bij de Kantooradviseur en samen zorgen ze dat je aan het eind van de dag zichtbaar voortgang hebt geboekt. Daarna kun je op eigen kracht verder.

Geen kleine lettertjes

Er zitten gelukkig geen addertjes onder het gras. Het bezoek van de Kantooradviseur is gratis. Er zijn wel een paar spelregels:

  • Je moet minimaal een Basistraining hebben gevolgd, anders kun je niet goed samen bepalen hoe je Visionplanner gaat inzetten
  • Als je met de Kantooradviseur jaarrekening klanten wilt gaan aansluiten, moet je ook een Jaarrekening training hebben gevolgd
  • ‘s Morgens zijn er 1-2 mensen beschikbaar die kunnen en mogen beslissen over de aanpak en inrichting van de kantoorsjabloon
  • ‘s Middags zijn er 1-4 mensen beschikbaar die kunnen helpen met het aansluiten van klanten op de kantoorsjabloon
  • Samen met de Kantooradviseur sluit je die dag minimaal 30 klanten aan die nog niet op Visionplanner zaten

Interesse?

Iets voor jou? Of wil je meer weten? Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken!

Het is ook mogelijk om even vrijblijvend telefonisch met de Kantooradviseur te overleggen. Dan kun je samen vaststellen of het wel of niet slim is om een dag te reserveren.