<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opgenomen webinar:

Cijfers vertalen naar inzicht met Visionplanner Insights

Ben je het zat om kostbare tijd te verliezen met het navigeren door de complexiteit van Excel en geavanceerde BI-tools? Zoek je een manier om direct en moeiteloos cijfers te vertalen naar inzicht voor je klanten? Ontdek hoe Visionplanner Insights de manier waarop je met data werkt kan verbeteren.

Adviseur Steve Schreuder neemt je in dit opgenomen webinar mee door de kernfuncties van de software.

3 redenen waarom jouw kantoor wilt werken met Visionplanner Insights

Visionplanner Insights transformeert de manier waarop je met data werkt. Vergeet de tijdrovende aanpassingen en de complexiteit van traditionele tools. Met Visionplanner Insights heb je direct toegang tot de inzichten die je nodig hebt, dankzij:

  • 40 vooraf gedefinieerde dashboards:
    Speciaal ontworpen voor diverse branches, waardoor je meteen aan de slag kunt zonder tijdrovende aanpassingen.
  • Dashboard builder:
    Wil je iets unieks? Met onze gebruiksvriendelijke dashboard builder creëer je moeiteloos een dashboard op maat. Of laat het aan ons over; wij regelen het graag voor je.
  • Alle data, één platform: Importeer en analyseer gegevens vanuit diverse bronnen. Formuleer krachtige, actiegerichte KPI’s en maak complexe data begrijpelijk en stuurbaar, zowel voor jou als voor je klanten.

Ben je benieuwd hoe het werkt?

Steve Schreuder legt het uit in dit opgenomen webinar van nog geen 12 minuten.

 

 

Visionplanner Insights

Vragen? Laat het weten.