Help je klant de juiste keuzes maken

17 maart 2020 Joris Joppe

Help je klanten de juiste keuze te maken met prognoses in Visionplanner

Dit zijn de momenten waarop jouw klanten extra behoefte hebben aan je advies en ondersteuning. 

Je zult ongetwijfeld druk in de weer zijn om met jouw klanten te bepalen wat de gevolgen zijn van de recente ontwikkelingen. Arbeidstijdverkorting, het wegvallen van omzet of zelfs het tijdelijk sluiten van de onderneming. Enorm ingrijpend. 
Dit zijn de momenten waarop jouw klanten extra behoefte hebben aan je advies en ondersteuning. 

We kunnen ons voorstellen dat je klanten wilt ondersteunen bij het onderzoeken van steunmaatregelen of het regelen van financiering. Maar wellicht ook door het opstellen van een gewijzigde prognose, zodat ze de juiste maatregelen kunnen treffen. 
Omdat het aan ons hart gaat dat Nederlandse ondernemingen nu met grote risico’s te maken hebben, dragen we graag ons steentje bij. Daarom bieden we je 50% korting op alle administraties met Advies Ultimate abonnement die vanaf 17 maart jl. tot en met 31 juli worden afgesloten. Met dit abonnement geef jij je klant de benodigde inzicht om de juiste maatregelen te kunnen treffen.

De korting geldt voor 12 maanden. Je hoeft daarvoor niets extra’s te doen, wij zullen zorgen dat dit wordt verrekend.

Wil je meer zien van deze module of extra kennis opdoen van het maken van prognoses in Visionplanner? Meld je dan aan voor één van de webinars in de komende periode en we vertellen je er alles over! Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande button.

New call-to-action

We wensen je veel sterkte en wijsheid!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze Blog updates

E-mail