Dit is wat Visionplanner je oplevert.

12 februari 2020 Visionplanner

Visionplanner Dashboard / Jaarrekening

Nieuwe software is een investering. Zowel in tijd als geld. Om te bepalen of een investering de moeite waard is, kijk je naar twee dingen: de kosten en wat de investering oplevert. Als een investering meer oplevert dan hij kost, is het een goede investering. In deze blog vertellen we je graag meer over wat Visionplanner oplevert.

 

Als je werkt met Visionplanner heb je winst op drie verschillende gebieden. Elke factor levert op een andere manier iets op. We lopen ze alle drie langs.

  • Kantoorproces Met Visionplanner kun je efficiënt werken en bespaar je tijd. Deze tijd kun je vervolgens gebruiken om je klant nog beter van dienst te zijn met bijvoorbeeld extra advies. In dezelfde tijd als eerst, verzet je dus meer werk.
  • Jaarrekening samenstellen Met Visionplanner bespaar je gemiddeld maar liefst drie uur tijd per jaarrekening. Stel dat de kostprijs van die drie uur € 50 per uur is. Dat maakt € 150. Daar gaan de kosten van Visionplanner nog af. Die zijn gemiddeld € 25 per jaarrekening. Dat maakt dat je € 125 bespaart per jaarrekening!
  • Tussentijdse cijfers Met de tussentijdse cijfers creëer je extra waarde voor je klanten. Ze krijgen extra informatie waardoor ze gericht in het jaar aan hun doelen kunnen werken. Door de extra contactmomenten met je klanten, bouw je aan een goede relatie. Deze goede relatie is terug te zien in extra adviesaanvragen die je binnenkrijgt.

Wij kunnen je wel vertellen wat Visionplanner je oplevert. Maar wat nou als een kantoor je vertelt wat Visionplannner hun oplevert. De Coop & Haegen vertellen in een video graag meer over hun winst op het gebied van het samenstelproces. En welke invloed dit heeft gehad op hun kantoorproces.

Hulp nodig bij het berekenen van de opbrengsten? Bereken hier direct jouw Return-on-Investment.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze Blog updates

E-mail