<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Korter, makkelijker & duidelijker.

Arjan van Beek | 11 februari 2020
Het samenstelproces in Visionplanner

Maar wat nou als iemand je vertelt dat het allemaal nóg korter, makkelijker en duidelijker kan?

De Coop & Haegen laat in deze video zien hoe zij met Visionplanner met een gerust gevoel het samenstelproces ingaan op een risicogericht manier. Benieuwd hoe deze processen zijn gewijzigd en hoe de medewerkers hier in staan? Bekijk de video of lees de tekst onder de video.

 

In Visionplanner werk je het hele jaar door al aan de jaarrekening waardoor aan het einde van het jaar de kolommenbalans samenstelwaardig is. “Als je dat goed voor elkaar hebt dan kun je met een gerust hart het samenstel traject ingaan op een risicogerichte manier”, zegt Arnold Pierhagen van Coop & Haegen Adviseurs en Accountants.

Het samenstelproces is voor medewerkers van Coop & Haegen heel duidelijk geworden. Voorafgaand aan de samenstelopdracht vindt een overleg plaats tussen de accountant en de assistent-accountant om af te stemmen wat de significante aangelegenheden zijn en welke aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om het risico te mitigeren. De assistent-accountant gaat vervolgens daarmee aan de slag.

“Als je dat proces goed voor elkaar hebt betekent dit dat je tijd over gaat houden”, zegt Arnold. Die tijd wordt door de Coop & Haegen gebruikt om vaker met de klant aan tafel te zitten en adviesgesprekken te voeren waar de klant mee verder kan.

‘Het proces van samenstellen van de jaarrekening is met Visionplanner heel duidelijk.' Arnold Pierhagen,  partner bij de Coop & Haegen.

Wil je ook met een gerust gevoel het samenstelproces ingaan op een risicogericht manier. Maak vrijblijvend kennis met onze oplossing. Bij jou op kantoor of bij ons in Veenendaal.

Maak een afspraak