<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Ontdek de voordelen van geautomatiseerd debiteurenbeheer voor jou én je klanten

Visionplanner | 21 januari 2020
Kennissessie Payt / Visionplanner

Zo blijft er tijd over voor andere werkzaamheden en profiteer je van deze voordelen die het leven veel makkelijker maken voor jou en je klanten.

Voordeel 1: herinneren per sms

Payt biedt de mogelijkheid om (automatisch) debiteuren te herinneren aan een openstaande factuur per sms. Hierdoor vergroot je de kans dat een factuur alsnog snel wordt betaald.

Voordeel 2: 1 reminder in plaats van 10

Heeft een debiteur meerdere openstaande facturen? Met Payt stuur je een verzamelherinnering in plaats van tien losse reminders. Geloof ons: dit scheelt echt heel veel tijd.

Voordeel 3: betalen via iDEAL

Hoe makkelijker het is om een factuur te betalen, hoe sneller een debiteur betaalt. Om die reden kun je debiteuren via Payt de mogelijkheid bieden om via iDEAL te betalen.

Voordeel 4: geautomatiseerde stornotrajecten

Speciaal (en heel fijn) voor bedrijven die veel met automatische incasso’s werken: stornotrajecten en betalingsregelingen kunnen dankzij Payt geautomatiseerd worden voor consequenter - dus effectiever - debiteurenbeheer;

Voordeel 5: er zijn nog veel meer voordelen

Benieuwd naar die andere voordelen van Payt en de voordelen van Visionplanner? En wil je weten hoe Payt de cashflow en de klantrelaties kan verbeteren? Kom dan naar de vrijblijvende kennissessie die we op donderdag 13 februari 2020 in samenwerking met Payt organiseren.

Meer informatie vind je hier. Op deze pagina kun je ook jezelf aanmelden voor deze kennissessie. We zien en spreken je graag op donderdag 13 februari.

Meld je aan