<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner trainingen PE geaccrediteerd

Visionplanner | 17 maart 2017

Goed nieuws voor iedereen die wil starten met Visionplanner en PE-uren dient te registreren bij het NBA. Vanaf vandaag zijn onze trainingen ‘Implementatietraining Jaarrekening Samenstellen’ en ‘Implementatietraining Tussentijdse Cijfers’ namelijk geaccrediteerd. Dit betekent dat je per training 6 PE-uren kan registreren.  

[image_with_animation image_url="3549" animation="Fade In" img_link_target="_self"]

Vliegende start met Visionplanner

Wil je een vliegende start maken met Visionplanner dan is de implementatietraining de uitgelezen manier om goed van start te gaan.

Samen met een aantal collega-kantoren ga je onder professionele begeleiding aan de slag in Visionplanner. Je loopt hierbij het hele proces door en gaat vervolgens werken aan de jaarrekeningen of presentaties van je eigen klanten.

Kortom, aan het eind van de training weet je alle ins en outs van onze oplossing. En ben je PE-plichtig? Dan kan je ook nog eens 6 PE-uren registreren in de categorie ‘gecertificeerd’.

Mede mogelijk gemaakt door Infine Software

De trainingen worden georganiseerd door Infine Software en zullen dan ook bij het NBA geregistreerd worden onder de naam van Infine Software. De reden hiervoor is dat Infine al eerder is erkend om PE-cursussen te mogen organiseren. Wij kunnen hierdoor de trainingen per direct aanbieden.

Meer informatie over deze trainingen en de mogelijkheid om je in te schrijven voor een training vind je hier