<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Nieuwe functionaliteiten in Visionplanner

Visionplanner | 6 maart 2017

Afgelopen week is er een nieuwe versie van Visionplanner Cloud gereleased. Een update  die vooral veel uitbreiding op de bestaande functionaliteiten bevat. Via deze blog willen we  je informeren over de ontwikkelingen en veranderingen in onze software. Deze keer  bespreken we een aantal vernieuwingen. Hierdoor wordt het gebruik  van onze software  nog makkelijker.

Widgets kopiëren

Als gebruiker van Visionplanner Cloud ben je met het maken van bepaalde widgets best even wat tijd en moeite kwijt. Een voorbeeld daarvan is het maken van een klantspecifieke widget. Maar wat nu als je deze widget ook in een andere presentatie wilt tonen? Als je deze widget helemaal opnieuw moet maken kost dat je nog meer tijd. Daarom bieden we nu de mogelijkheid deze widget te kopiëren naar een andere presentatie binnen de administratie of in het sjabloon. Dat scheelt tijd en werkt een stuk efficiënter.

Werklast verminderen

Ook in het samensteldossier doen we er alles aan om dubbel werk te voorkomen. Sinds januari bieden we de mogelijkheid tot het vormen van een cliëntdossier. Het is nu ook  mogelijk om hier significante gelegenheden in aan te maken. Specifieke eigenschappen van de organisatie, die relevant zijn voor het samenstel proces, kun je op deze manier automatisch als risico laten opnemen binnen elk dossier in de administratie. Naast het besparen van werk zorg je er zo voor dat het onmogelijk is om deze terugkerende risico’s over het hoofd te zien. Ook de bedrijfsbeschrijving is een vast gegeven dat niet vaak verandert. Je kunt deze daarom ook naar het samenstel dossier kopiëren.
Wil je meer informatie over onze software? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.