<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Hoe blijven we geld verdienen in de toekomst?!

Visionplanner | 22 maart 2017

Verandering: we moeten er allemaal aan. Zo ook de accountancy en administratieve branche. Het is niets nieuws; het wordt al een een paar jaar verkondigd. De early adopters zijn er inmiddels ook al hard mee bezig. Het laatste jaar gaan de veranderingen snel: veel online oplossingen zoals boekhoudpakketten, salarissystemen, scansoftware en kassa systemen die naadloos op elkaar aansluiten. Het handmatige werk neemt af, de systemen nemen ons werk letterlijk uit handen. De hamvraag: hoe zorgen we ervoor dat we geld blijven verdienen in deze veranderende wereld?

Het één met het ander combineren

De vraag hoe we geld blijven verdienen wordt vaak indirect gesteld bij een implementatie of een presentatie van Visionplanner Cloud Software. "Moeten we nu bestaande klanten adviseren als eerste aan te sluiten om daaruit meer sales te genereren óf juist de klanten die wel advies afnemen om aan hen meer service te verlenen?"

Dit hoeft echter geen keuze te zijn. Het is niet “het één óf het ander” maar “het één en het ander”. Zo ben je als bedrijf ook niet meer alleen per telefoon bereikbaar maar ook via e-mail en social media als Twitter, LinkedIn, etc. We moeten onze peilen dus op meerdere doelen gaan richten.  

Meerwaarde creëren

We zouden meerwaarde moeten creëren voor ondernemers en managers. Zo heeft de accountancy branche jarenlang de jaarrekening mogen verkopen omdat deze verplicht was. De meerwaarde van deze moge duidelijk zijn.

Maar waarom zou je nu als ondernemer maandelijks de cijfers gaan presenteren?

Dit zullen jullie als financieel specialist met jullie klanten moeten bespreken. De meeste ondernemers zijn zeker bereid te betalen voor goede financiële adviezen. Daar willen ze dan natuurlijk wel beter van worden. Daar ligt dan ook de meerwaarde. Zo kunnen we geld blijven verdienen in de toekomst.

Björn Proost - Productspecialist

Zelf de Software van Visionplanner proberen? Schrijf je hier in voor een gratis individuele demonstratie.[image_with_animation image_url="502" animation="Fade In" img_link_target="_self"]

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf de Software van Visionplanner proberen? Klik hier voor een gratis individuele demonstratie.