<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

De belangrijkste deadlines in één keer in die handige agenda van je

Joris Joppe | 19 november 2019
afbeeldig belangrijke deadlines 2020

Accountancy is twintig procent intelligentie en tachtig procent discipline. Zo ben ik ook door mijn studie gekomen. Gedisciplineerd studeren en vooral onthouden op welke data de belangrijke tentamens zijn. Dat het me gelukt is om op redelijke termijn af te studeren is al bijzonder. Momenteel ben ik al blij dat ik mijn eigen verjaardag kan onthouden. Dat zullen de jaren zijn. 😕

En dan heb ik het nog niet over de deadlines die voor mijn werk allemaal relevant zijn. Daar heb ik, net als de meeste mensen, een agenda voor.

Een prima oplossing maar ik ben wel blij dat ik niet meer in de openbare praktijk zit. Dan zou ik de deadlines van al mijn klanten ook nog eens in de gaten moeten houden. En dan bedoel ik niet die obligate einde-van-de-maand-BTW-aangiftes of de loonbelasting. Die zitten inmiddels wel in ons collectieve geheugen gebeiteld en zullen er ook nooit meer uit gaan.

Maar de exoten zoals het aanvragen van WBSO subsidie of het terughalen van buitenlandse BTW? Hebben we die wel altijd in de gaten? Niet zonder agenda denk ik. En omdat ze daar ook niet vanzelf in terecht komen, hebben we dat even voor je geregeld.

Download het bestand waarmee je automatisch de belangrijkste deadlines in je agenda zet. Jaarrekeningen, toeslagen, WBSO en andere zaken. In één keer in die handige smartphone of computer van je. Makkelijk toch?

Graag gedaan!

Download deadlines