<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
16052024 Header met sprekers Inspire 2024

 

 

 

 

Visionplanner Inspire 2024

Accountancy heeft toekomst! Dat is het thema van Visionplanner Inspire 2024. Het wordt een positief, inhoudelijk en inspirerend evenement waar je inzicht krijgt in de mooie toekomst die de accountancybranche te wachten staat. Dat wil je toch niet missen?

📅  19 september 2024
⏰  09.00-16.30 uur 
📍 DeFabrique | Westkanaaldijk 7 | 3542 DA Utrecht

 


Dit kun je verwachten

 • Inspiratiesessies
  Topsprekers duiden de recente ontwikkelingen en verkennen de kansen voor jouw kantoor.
 • Productsessies
  Beleef alle innovaties in Visionplanner waarmee je cijfers vertaalt naar inzicht.
 • Beursvloer
  Krijg informatie en demo's van zowel Visionplanner als onze software- en kennispartners.
 • Visionplanner Inspire Awards
  Voel je je trots op wat jij en je team hebben bereikt? De Visionplanner Inspire Awards geven je de kans om die trots met de wereld te delen. Meld je aan voor één van de drie Inspire Awards.
  De winnaars maken we bekend tijdens Visionplanner Inspire.

   

Het programma

Het programma bekijk je het beste op een laptop. Gebruik witte plus en min in de blauwe balk om te navigeren en klik op een sessie voor details. Op mobiel? Houd je scherm horizontaal voor de beste weergave.

Meld je aan

Partners van Visionplanner Inspire 2024

 

Inspire 2024 - DeFabrique Utrecht

Locatie

Visionplanner Inspire 2024 vindt plaats in DeFabrique, een industriële locatie centraal gelegen in Utrecht. Een super inspirerende omgeving om samen naar de toekomst van de accountancy te kijken! 

Adres: 
Westkanaaldijk 7 | 3542 DA Utrecht | Route via Google Maps

Parkeren: 
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

Openbaar Vervoer:
NS-Station Maarssen is bereikbaar vanuit Amsterdam en Utrecht. Neem uitgang Kanaalzijde. Vanaf hier is het 15 minuten lopen, huur een OV-fiets of stap in de gratis pendelbus tussen station Maarssen en DeFabrique.

Toegankelijkheid: 
De locatie is rolstoelvriendelijk met brede ingangen, doorgangen en toiletten. Er is een lift naar bovenverdiepingen voor toegang tot alle zalen. Heb je vragen of verzoeken over toegankelijkheid, neem contact op voor assistentie en reservering van parkeerplaatsen.

Deze topsprekers gaan je inspireren

Schrijf je nu in, dan krijg jij op 19 september inspiratie van deze keynote sprekers.

 

Joris 1000x1000 (1)

Accountancy heeft toekomst

Visionplanner ontwikkelt continu rapportagesoftware voor inzicht in gisteren, vandaag en morgen. Managing director Joris Joppe RA, belicht innovaties die jouw kantoor voorbereiden op de toekomst. Mis het niet!

Jan Peter Balkenende

Kansen voor kantoren

Jan Peter Balkenende, voormalig premier en nu hoogleraar en partner bij EY, behandelt publiek-private samenwerking en vertaalt politieke en maatschappelijke ontwikkelingen naar kansen voor jouw kantoor. Zorg dat je erbij bent!

Alexander Klopping

AI als onvermoeibare assistent

Techondernemer Alexander Klöpping analyseert AI-ontwikkelingen en gaat in op de kansen voor jouw kantoor. Verwacht een inspirerende sessie, dus schrijf je direct in. 

Lauren Verster

Dagvoorzitter Lauren Verster

Visionplanner Inspire staat onder bezielende leiding van tv-maker en presentatrice Lauren Verster. Lauren heeft als sterke eigenschap dat ze zich snel inleeft in de doelgroep en hun taal spreekt als dagvoorzitter. Onder leiding van gespreksleider Lauren wordt Visionplanner Inspire écht inspirerend.

Visionplanner Inspire Awards

Dé beloning voor toekomstgerichte accountants- en administratiekantoren

21062024 Inspire Awards 1000x1000 (1)

Voel je trots op wat jij en je team hebben bereikt? De Visionplanner Inspire Awards geven je de kans om die trots met de wereld te delen. Jij en je team werken hard om bij te blijven in de snel veranderende wereld van accountancy. Dit is jouw kans om erkenning te krijgen voor jullie innovatieve aanpak.

Meld jouw kantoor aan voor één van de volgende awards:

 • Visionplanner Visionary Award
  Voor kantoren die AI op een inspirerende en baanbrekende manier inzetten. Heb jij innovatieve oplossingen met AI ontwikkeld? Laat zien hoe jouw kantoor hiervan profiteert.
 • Visionplanner Inspirator Award
  Voor kantoren die pionieren in online samenwerken en bijdragen aan duurzaamheid. Werkt jouw kantoor efficiënt en geeft advies over duurzaamheid? Laat zien hoe jullie dit doen.
 • Visionplanner Best Newcomer Award
  Voor kantoren jonger dan vijf jaar die vooroplopen in modern werken. Is jouw kantoor dynamisch en vernieuwend? Bewijs dat jullie de toekomst van de accountancy vormgeven.

 

 

Dit was Visionplanner Inspire in 2023

De eerste editie van Visionplanner Inspire was vorig jaar. Het was een inspirerend event dat bezoekers met een 7,97 hebben gewaardeerd. Benieuwd hoe het was? Bekijk de aftermovie of lees het terug in onze artikelen.