<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
10112023 Header met sprekers (V6) website (1)

 

 

 

 

 

Visionplanner Inspire

Ben je benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de accountancybranche en de innovaties in Visionplanner? Schrijf je dan in voor het event: Visionplanner Inspire, speciaal voor jou en je collega’s.

📅  Wanneer? 7 december 2023
⏰  Tijden? 10.00-15.30 uur 
📍  Waar? InnStyle, Maarssen

 

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

Boeiende plenaire sessies en verdiepingssessies
met topsprekers als Erik Scherder en Klaas Dijkhoff. Erik gaat in op 12 actuele thema's in de accountancybranche. Klaas analyseert de uitslag van de Tweede Kamer verkiezingen en de mogelijke impact op accountants en ondernemers.
Een exclusieve blik
op de laatste innovaties in de Visionplanner software: Compilation en Insights. Welke dat zijn laten we nog even geheim. Maar ze vereenvoudigen je werk en vergroten het werkplezier.
Spannende onthullingen
van de nieuwste AI-ontwikkelingen waardoor de software voor jou gaat werken.
Een beursvloer
vol informatie, demo's en innovaties van zowel Visionplanner als onze software- en kennispartners.
Meld je direct aan

9.15-10.00

We starten de dag rustig op met een warme kop koffie of thee met daarbij wat lekkers. Kijk rustig rond op de informatiemarkt en ontmoet de partners van Visionplanner. 

10.00-11.15

Keynotes

10.00-11.15

Managing director Joris Joppe opent Visionplanner Inspire met de laatste software-ontwikkelingen van zijn bedrijf en twaalf thema’s die de accountancybranche raken.

Erik Scherder, een vooraanstaand neuropsycholoog, neemt je mee door de fascinerende wereld van het brein. Hij legt op humoristische wijze verbanden met accountancy en besluitvorming. Zijn inzichten geven niet alleen een frisse blik, maar bieden ook praktische handvatten voor 12 thema's en uitdagingen in de accountancybranche.

11.35-12.15

De eerste break-out sessies gaan van start. In het tabblad 'break-out ronde 1' vind je de verschillende sessies, sprekers en meer informatie. 

13.00-13.45

Na een smakelijke lunch is het tijd voor break-out ronde 2. In het tabblad 'break-out ronde 2' vind je de verschillende sessies, sprekers en meer informatie. 

14.05-14.50

En we gaan door naar break-out ronde 3. De laatste break-out sessies van de dag met informatieve workshops. In het tabblad 'break-out ronde 3' vind je alle informatie over de sessies van deze ronde.

15.00-15.30

Keynote: Van Cijfers tot Inzicht in verkiezingsuitslag

15.00-15.30

Klaas Dijkhoff, voormalig VVD-politicus, duikt diep in de recente verkiezingsuitslagen en onthult welke invloed deze zullen hebben op de wereld van ondernemers en accountants. Een must-see sessie vol inzichten en perspectieven die elke accountant en adviseur zal verrijken.

15.30-16.30

Onder het genot van smakelijke hapjes en verfrissend drinken is er volop gelegenheid om met elkaar te praten over wat je deze dag hebt beleefd. Ontmoet de verschillende partners van Visionplanner en ontdek hun product op de informatiemarkt. 

Daarnaast krijg je de kans om met 'Compilation naar de knoppen te gaan' en uit te vinden hoe dat werkt: de snelste jaarrekening en het beste dossier. Ervaar het zelf door aan de knoppen van Compilation te zitten. Corné en Rixt navigeren je door deze complete jaarrekeningsoftware in de cloud.

 

 

11.35-12.15

ESG & CSRD; Wat moet ik ermee?

11.35-12.15

Europese wetgeving rondom duurzaamheidsrapportages gaat vanaf 2024 of 2025 in. Wat betekent dit voor jouw kantoor? Mark, verbonden aan Eshuis Accountants en Hogeschool Saxion neemt je mee door de materie en vertaalt dit naar concrete acties.

11.35-12.15

De Visionplanner ontdekkingsreis

11.35-12.15

Wil je meer weten over Visionplanner? Michiel en Bart nemen je tijdens de ontdekkingsreis mee door de mogelijkheden van de jaarrekeningsoftware Visionplanner Compilation en de dashboards van Visionplanner Insights. Die software helpt je om cijfers te vertalen naar inzicht in het verleden, heden en de toekomst.

11.35-12.15

Combisessie:
Visionplanner staat voor API | CRMHub, dag dubbele invoer!

11.35-12.15

Visionplanner staat voor API (door Doede de Jong)
Visionplanner introduceert een open API platform. Dat is een toolkit waarmee softwareleveranciers makkelijk koppelen met Visionplanner. Data ontsluiten? Dat kan ook. Zo vertaal je makkelijker cijfers naar inzicht. Doede legt uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor jouw kantoor.

CRMHub, dag dubbele invoer (door Marcel Janssen en Steve Schreuder)
Hoe fijn zou het zijn als de applicaties waarmee je dagelijks werkt, zijn verbonden? Dat kan nu met de CRMHub. Marcel en Steve demonstreren hoe de CRMHub zorgt voor soepele gegevensuitwisseling tussen je crm-systeem, Visionplanner en andere Visma-pakketten. Zeg maar dag tegen dubbele invoer en incomplete klantgegevens!

11.35-12.15

Alfa Accountants; van cijfers naar inzicht in de praktijk

11.35-12.15

Voor Alfa spelen cijfers een sleutelrol om klanten vooruitgang te bieden. Dit doet het kantoor door overal bovenop te zitten; op de kansen en bedreigingen. Maar hoe vertaalt Alfa de cijfers naar inzicht voor de klanten? En welke voordelen ervaart het kantoor van deze manier van werken in de samenstelpraktijk? Nick van Alfa en onze Gerald laten het zien.

11.35-12.15

Radar360: Wees je klant een stapje voor

11.35-12.15

Steeds meer klanten kennen de kansen voor hun bedrijf. Ze verwachten dat hun accountant of boekhouder snel inzicht geeft in de haalbaarheid van deze kansen. Maar hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van wat er speelt bij je klanten? Een effectief CRM-systeem biedt het antwoord. Radar360 is een speciaal ontworpen CRM-platform dat perfect aansluit op de behoeften van accountants- en administratiekantoren als het gaat om klantinzicht. In deze sessie leer je alles over de mogelijkheden, functies en de naadloze integratie met andere systemen binnen jouw kantoor. Zo ben je op de hoogte en blijf je de vraag van je klant een stapje voor.

11.35-12.15

Infine: vooruitblik op 2024

11.35-12.15

In deze sessie kijken we naar de plannen voor de nabije toekomst. Hoe kan je Infine nog slimmer inzetten? Ook kijken we samen terug op het afgelopen jaar. Wat waren de meest gestelde wensen? Welke functionaliteit voegden we toe? Daarnaast krijg je concrete tips van onze experts Samuël, Arjan en Jordy hoe je nog handiger met Infine kunt werken. Schrijf je in en maak kennis met de personen achter Infine!

13.00-13.45

Haal alles uit Visionplanner Compilation First Edition

13.00-13.45

Ontdek hoe je meer effciencywinst boekt met Visionplanner Compilation First Edition. Belinda geeft tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Na deze sessie ken je alle geheimen van snel betrouwbare jaarrekeningen opstellen.

13.00-13.45

De slimste assistent in de accountancysector

13.00-13.45

Ai in Visionplanner? Jazeker! Maak kennis met de slimste digitale assistent in de accountancybranche. Nee, die pikt niet je baan in maar helpt je om cijfers nog sneller en beter te vertalen naar inzicht en om compliant te blijven. Arjan demonstreert hoe het werkt.

13.00-13.45

De kunst van overtuigend adviseren

13.00-13.45

Je hebt cijfers vertaald naar inzicht. En dan: Hoe vertaal je dat naar actie? Ontdek de kunst van overtuigend adviseren met Bouke van der Heiden van SLIM Vooruit. Met een schat aan ervaring in de MKB Adviespraktijk en een vernieuwende kijk op adviesvaardigheden, inspireert hij ons en laat hij zien hoe cijfers écht tot leven komen voor de klant. Van inzicht naar actie!

13.00-13.45

MLE Samenstel Champions: jouw pad naar perfectie

13.00-13.45

Welkom bij het vernieuwde MLE Championuser Event, tijdens Visionplanner Inspire! De jaarlijkse viering waar jij centraal staat. Ben je klaar om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dit is jouw moment! Dompel jezelf onder in de laatste trends en updates in externe verslaggeving en blijf up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving. Onze MLE Samenstel Champs staan klaar om je te begeleiden door alle essentiële veranderingen. Maar wacht, er is meer! Verrijk je kennis met praktische inzichten die je dagelijkse werkzaamheden met MLE samenstel transformeren. En krijg een exclusieve sneak peek van wat de toekomst voor jou in petto heeft. Ben je klaar om de ultieme MLE-samenstel kampioen te worden? Dit is jouw kans om te schitteren! Mis het niet.

13.00-14.50

Compilation VIPS: geef je mening over de ideale consolidatiefunctie

13.00-14.50

Consolidatie met veel entiteiten is complex door onderlinge verhoudingen en financiële aspecten. Onderlinge rekening-courant verhoudingen, leningen, aflossingen en rente kunnen het je flink lastig maken. Hoe ziet de ideale consolidatiefunctie eruit? Schrijf je in voor de exclusieve Compilation VIPS-sessie en deel jouw mening. Samen maken we de beste consolidatiefunctie voor de accountancybranche!

13.00-14.50

Insights VIPS (besloten sessie)

13.00-14.50

Ontdek de kracht van AI in Visionplanner Insights! Duik samen met ons in de grenzeloze mogelijkheden van automatisering en innovatie voor de accountancybranche. Deel jouw visie en help mee vormgeven aan dé gezamenlijke AI roadmap voor 2024. Jouw inbreng telt!

14.05-14.50

Combisessie:
Altijd een gevulde oprijlaan | Wat ben jij waard?

14.05-14.50

Altijd een gevulde oprijlaan (door Gregor Biljardt en Jim van der Meijden)
Over het verdienmodel is al veel gezegd en geschreven.Technologie zet een transitie in gang. Gregor en Jim van Simon-Kucher informeren je over de laatste trends en geven tips om het verdienmodel van jouw kantoor gezond te houden.

Wat ben jij waard? (door Stephan Burg)
Wil je je kantoor verkopen, een kantoor kopen of fuseren? Stephan van ConnAcct.nl geeft een inkijkje in de actuele waardering van (accountants)kantoren en geeft tips voor het verhogen van de waardering middels het verkoopklaar maken.

14.05-14.50

Help! Ik zoek collega's

14.05-14.50

De tijd dat het accountantskantoor een personeelsmagneet was, ligt achter ons. Het is tegenwoordig hard werken om het juiste talent aan te trekken. Maar het kan zeker. Het geheim krijg je tijdens deze sessie waar ook de veelbeluisterde accountancypodcast Busy Season Talks wordt opgenomen. De presentator en zijn gasten betrekken het publiek. Dus wil jij je ervaringen delen over het aantrekken van personeel? Kom zeker naar de sessie en wie weet houd je de Busy Season Talks microfoon wel vast!

14.05-14.50

Ontgrendel het potentieel van Visionplanner Insights

14.05-14.50

Visionplanner Insights geeft meer inzicht dan je denkt. Wil je weten hoe? Mohammed legt het je uit en gaat in op benchmarks, prognose, begrotingen, thema dashboards, branche dashboards, fiscale optimalisatie en het esg dashboard. Ook bespreekt hij hoe je kpi's definieert voor beter inzicht. Deze sessie is dus een must see voor elk kantoor dat inzicht wil voor beter advies en meer omzet.

14.05-14.50

MLE Controle Champions: jouw gouden sleutel tot controle excellence!

14.05-14.50

Stap in de wereld van de nieuwste ontwikkelingen in controlestandaarden en externe verslaggeving. Samen met ons ga je op een boeiende reis waarbij je niet alleen de laatste trends ontdekt, maar ook de kracht van MLE controle ervaart. Ontketen de potentie van MLE controle! Leer hoe je je controledossier op een snellere, intelligente manier kunt opbouwen, volledig in lijn met de huidige regelgeving. Wil je uitblinken als dé expert in MLE controle? Dit is jouw podium. Sluit je aan bij de MLE Controle Champs en schrijf jouw succesverhaal!

14.05-14.50

Debiteurenbeheer van de toekomst: wanneer zou jij betalen?

14.05-14.50

Wanneer zou jij als klant je factuur betalen? Hoe ver kunnen bedrijven gaan in het innen van hun geld? En worden betalingsherinneringen via WhatsApp en teksten gegenereerd door AI de nieuwe standaard? 

In deze interactieve sessie nemen Richard en Floor jullie mee in de toekomst van effectief debiteurenbeheer. Ze bespreken de nieuwste technologieën en de ethische afwegingen die hieruit voort komen aan de hand van een aantal stellingen. Samen zoeken we het antwoord op de vraag wanneer jij je facturen zou betalen. De ideale sessie voor iedereen die wil meepraten over de toekomst van debiteurenbeheer.

Natuurlijk laten ze je ook de mogelijkheden van het Outstanding platform voor jouw kantoor zien, want daarmee regel je niet alleen je eigen proces optimaal in, maar kan je ook het debiteurenbeheer voor jouw klanten verzorgen.

Meld je aan voor Visionplanner Inspire

Meld je nu aan

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via onderstaande button. Na deze dag ben je helemaal bij met de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook weet je hoe Visionplanner jouw kantoor gaat ondersteunen in het vertalen van cijfers naar inzicht voor jou en je klanten. En uiteraard is Visionplanner Inspire een goede gelegenheid om te netwerken met vakgenoten!

 

InnStyle vanaf het water

Locatie

InnStyle in Maarssen is een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen in de buurt van Utrecht.

Adres: 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

Parkeren: 
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie

Toegankelijkheid: 
Visionplanner Inspire is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De locatie heeft een rolstoelvriendelijke ingang en toilet, en de gehele benedenverdieping bestaat uit grote ruimtes met brede doorgangen. Dit betekent dat je de keynote presentaties, de catering, de expo en een aantal kleinere sessies goed kunt bezoeken. Een deel van het programma zal in zalen op de bovenverdieping plaatsvinden. Hiervoor is helaas geen lift beschikbaar. Heb je hier vragen over of wil je graag met ons sparren over de mogelijkheden voor je bezoek, neem dan even contact met ons op.

Schrijf je in

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
 

Partners van Visionplanner Inspire