<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visma Visionplanner versterkt portfolio met overname MLE

Martin de Vries | 5 november 2020
Visma Visionplanner versterkt portfolio met overname MLE

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over. Met deze strategische overname van de leverancier van geavanceerde software voor het samenstellen en controleren van jaarrekeningen breidt Visionplanner haar portfolio verder uit. Door de overname biedt Visionplanner kantoren nu ook een oplossing voor beoordelings- en controle opdrachten. 

MLE bestaat sinds 2010 en staat bekend om haar vaktechnisch solide en gebruiksvriendelijke software. Met een gefocust team bedient zij op dit moment 350 accountantskantoren. MLE waarborgt op unieke wijze de aansluiting tussen software en de regelgeving voor accountants. Hierdoor kunnen kantoren efficiënt en vaktechnisch verantwoord opdrachten uitvoeren. 

“Visionplanner deelt onze visie dat regelgeving leidend is bij het samenstellen van jaarrekeningen. Tegelijkertijd zien we, juist in deze tijden, de noodzaak om de slag te maken naar frequenter rapporteren. We denken hier samen met Visionplanner nog beter invulling aan te kunnen geven”, zegt Michiel Wijma, directeur en één van de oprichters van MLE. Volgens Wijma geeft de samenwerking meer armslag om verder te blijven investeren in onze mooie oplossingen. 

Gert Kwetters, Managing Director van Visionplanner: “Ik ken het team achter MLE al jaren en heb respect voor wat ze hebben bereikt. Ik ben verheugd dat ze het Visionplanner team komen versterken en weet zeker dat de uitbreiding van ons portfolio waardevol is voor onze klanten.”

John Reynders, Country Director Visma Benelux: “Visma is al jaren specialist op de accountancymarkt en al onze bedrijven bieden stuk voor stuk oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van een organisatie. Met de toevoeging van MLE aan het portfolio van Visionplanner hebben we weer een volgende stap gezet in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in de Benelux.”

MLE wordt onderdeel van de Visionplanner organisatie om zo optimaal mogelijk krachten te bundelen op het gebied van bijvoorbeeld vaktechniek en software ontwikkeling. Er zijn geen personele wijzigingen met deze acquisitie gemoeid. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gert Kwetters, Managing Director van Visionplanner, 06 53 37 48 73 of gertkwetters@visionplanner.com.