<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Trainingsaanbod in samenwerking met MKB Kredietcoach

Visionplanner | 7 juli 2020

We ondersteunen je.

Om jouw als klant van Visionplanner en / of Infine hierin maximaal te ondersteunen bieden we in samenwerking met MKB-kredietcoach de leergang Financieringsdeskundige en de leergang Mini-MBA bedrijfsadvisering voor MKB-accountants aan.

Volg je beide onderdelen? Dan ben je ook klaar om eind dit jaar ingeschreven te worden in het register van Zakelijke financieringsdeskundigen van Stichting MKB-financiering.  Tevens kan men aspirant MKB-kredietcoach worden en is men bij met de nieuwste eisen die aan de MKB-accountant worden gesteld. 

1. Training Financieringsdeskundige

In de leergang Financieringsdeskundige leer je alles over de wijze waarop u ondernemers adequaat ondersteunt bij financieringsvraagstukken tijdens en na het Corona tijdperk. U maakt kennis met de grote verscheidenheid aan financieringsoplossingen, ontdekt hoe een kredietbeoordelaar naar een financieringsaanvraag kijkt. Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij de vaktechnische regels waar een accountant of een adviseur zich aan moet houden. Na deze leergang ben je in staat om zowel eenvoudige als complexe financieringsvraagstukken naar tevredenheid van de klant en de financier op te lossen. 

De leergang wordt online gehouden op 27 augustus, 1, 3 en 8 september van 14.45 tot 17.45 uur en is goed voor 12 erkende PE-punten. De docent is Jan Wietsma.

Meld je aan

2. Training Mini-MBA bedrijfsadvisering voor MKB-accountants

De leergang mini MBA bedrijfsadvisering voor MKB-accountants gaat dieper in op vraagstukken die samenhangen met het adviseren over en het ontwikkelen van business- en verdienmodellen is samenwerking met de ondernemer. Aan de hand van een running praktijkcase ga je aan de slag met onderwerpen als het maken van strategische keuzes, business-intelligence, procesoptimalisatie, marketing, organisatieontwerp en innovatie. Na het afronden van deze leergang ben je in staat om met de ondernemer de dialoog aan te gaan over aanpassingen in het business- en verdienmodel met als doel het vergroten van de toegevoegde waarde van de ondernemer en zijn onderneming. In de leergang zal ook worden stilgestaan bij de effecten van Corona op business- en verdienmodellen. 

De leergang wordt online gehouden op 24 en 29 september en op 1 en 8 oktober van 14.45 tot 17.45 uur en is goed voor 12 erkende PE-punten. De docent is Jan Wietsma. 

Meld je aan