<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Terugblik PinkWeb Portal Event

Martin de Vries | 10 november 2015

Drie november was het zover; voor het vierde jaar op rij organiseerde onze partner PinkWeb het Portal Event.
Dit jaar was het thema ‘realise the future’ met interessante presentaties van onder andere Patrick van der Pijl over het Business Model Canvas, Patrick van Hees over de accountant als marketeer en Dirk Zeelenberg over mentaliteitsverandering in een veranderende markt.

Voor ons ook weer een mooie gelegenheid om onze nieuwe samensteloplossing te tonen. Op basis van de enthousiaste reacties kunnen we wel concluderen dat we met iets moois bezig zijn :-)

GoPro met Visionplanner

Daarnaast maakten de bezoekers dit jaar ook nog eens kans op een aantal leuke prijzen, waaronder een door ons beschikbaar gestelde GoPro. Met deze GoPro maak je eenvoudig, hele gave actievideo’s in Full HD.
Mark Berkers van De Jong Accountants en Adviseurs was de gelukkige winnaar en mocht de GoPro aan het eind van de dag mee naar huis nemen. Mark, van harte gefeliciteerd! [image_with_animation image_url="1574" alignment="right" animation="Fade In" img_link_large="yes" img_link_target="_blank" delay="150"]