<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Snelstart & Visionplanner. Prettige combinatie!

Arjan van Beek | 20 oktober 2020
Snelstart & Visionplanner

 

Je hebt real-time inzicht in de boekhouding van je klant. Je bent je bewust van je pro-actieve klantgerichte rol. Je werkt op een platform dat je optimaal ondersteunt en je administratieve werkzaamheden automatiseert.

Ben je een Snelstart gebruiker?

Dan herken jij jezelf ongetwijfeld hierin. Jouw profielschets bevat ook veel overeenkomsten met die van een gemiddelde Visionplanner gebruiker.

Hèt rapportage platform voor accountancy

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in!

Jaarrekeningen samenstellen en tussentijdse cijfers

Bij Visionplanner heb je het allemaal in één cloud applicatie.

Je jaarrekening maken met Visionplanner doe je efficiënt waar het kan, uitgebreid waar het moet. In minder tijd stel je een professionele jaarrekening samen in eigen huisstijl die voldoet aan wet- en regelgeving.

Je samensteldossier is helemaal geschikt voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410. Wat het samensteldossier in Visionplanner onderscheidend maakt is dat het je dwingt tot nadenken. Er worden geen onnodig zaken vastgelegd. Je doet wat er toe doet.

De online dashboards kun je zien als een verlengstuk van je boekhoudpakket. In Visionplanner combineer je de financiële cijfers met niet-financiële data. Samen met je klant bepaal je de KPI’s waar je gedurende het jaar op stuurt. Je extrapoleert de actuele cijfers in een handomdraai tot een liquiditeitsprognose. De dashboards zijn ook in te zetten voor hele specifieke doeleinden. 

Binnenkort kun je Visionplanner ook gebruiken voor het opstellen en indienen van aangiften,  inkomsten- en vennootschapsbelasting. Doordat we koppelen met heel veel boekhoudprogramma's zijn de cijfers altijd up to date. Maar klanten willen toch graag weten welk bedrag ze aan belasting moeten betalen. Daarom ontwikkelen we op dit moment Visionplanner Fiscaal. Dit nieuwe product is volledig in Visionplanner geïntegreerd waardoor de fiscale positie altijd is bijgewerkt. Klik hier voor meer informatie

Koppeling Snelstart → Visionplanner

Visionplanner heeft een koppeling met Snelstart. Via de Visionplanner koppeling wordt automatisch allerlei informatie vanuit Snelstart in Visionplanner ingelezen. Zo presenteer je met het grootste gemak je financiële informatie.

Veel koppelingen tussen rapportagesoftware en administratie gaan niet verder dan het koppelen van grootboeksaldi. Dit is een grote beperking. Bij Visionplanner gaan we een stapje verder en biedt de integratie het volgende:

  • Grootboeksaldi per periode
  • Kostenplaatsen
  • Openstaande posten (debiteuren en crediteuren)
  • Doorzoom naar grootboekmutaties
  • Opvragen gekoppelde documenten (bijv. inkoopfacturen)

Webinar Snelstart & Visionplanner

Op 19 november 2020 organiseren we een online webinar waarbij je graag meer vertellen over het werken met de combinatie van Snelstart en Visionplanner. 
 
Tijdens het webinar vertelt een gezamenlijke klant over zijn ervaringen m.b.t. het digitaliseren van de administratieve werkzaamheden en rapportages en de voordelen daarvan. Onder andere komt aan bod hoe de koppeling tussen SnelStart en Visionplanner gebruikt wordt in de dagelijkse praktijk. Snelstart en Visionplanner laten in een gezamenlijk presentatie zien hoe de automatische koppeling op basis van RGS tot stand kan worden gebracht en er wordt ingezoomd op aan aantal functionaliteiten.
 

MELD JE AAN