Visionplanner Fiscaal

Werk in het jaar, aan het jaar!

 

Wil jij de verwachte belasting voor je klant ook direct kunnen aantonen?

Kijk mee naar Visionplanner Fiscaal.

Visionplanner kan je vanaf nu ook gebruiken voor het opstellen en indienen van aangiften,  inkomsten- en vennootschapsbelasting. Doordat we koppelen met heel veel boekhoudprogramma's zijn de cijfers altijd up to date. Maar klanten willen toch graag weten welk bedrag ze aan belasting moeten betalen. Daarom hebben we Visionplanner Fiscaal ontwikkeld. Dit nieuwe product is volledig in Visionplanner geïntegreerd waardoor de fiscale positie altijd is bijgewerkt.greenarrow

                                 

 

 

 

23062021 promo fiscaal

 

Zo gaan we nog verder

Veel klanten waarderen de visie van Visionplanner: In het jaar aan het jaar werken. Via tussentijdse controles grip krijgen en houden op de financiële situatie van uw klanten. Zodat je doelgericht naar de toekomst kunt kijken en je betere gesprekken met ondernemers kunt voeren. Zo ken je Visionplanner natuurlijk van onze dashboards met actuele financiële cijfers, kengetallen, begrotingen en prognoses. Daarnaast gebruiken veel kantoren onze cloud-oplossing voor het opstellen en bespreken van jaarrekeningen.

Maar Visionplanner gaat verder. We koppelen al met de meeste boekhoudprogramma's waardoor de financiële cijfers altijd up-to-date zijn. Maar klanten willen ook graag welk bedrag aan belasting ze nog moeten betalen doordat het resultaat toch anders is dan eerder begroot.

Daarom introduceren wij Visionplanner Fiscaal. Dit nieuwe product is volledig in Visionplanner geïntegreerd waardoor de fiscale positie van uw klanten altijd direct bijgewerkt. Je kunt je klant dus direct tonen wat de invloed op het te betalen bedrag aan belasting is van veranderend resultaat.

Ook in de begroting en prognose wordt een verandering direct doorgerekend. Met Visionplanner Fiscaal kan jij je klanten voor het einde van het boekjaar informeren of de voorlopige aanslag van dat jaar aangepast moet worden of niet. Met Visionplanner Fiscaal krijg je een goede onderbouwing van een correctie daarop in handen.

Het grootste voordeel

Het grootste voordeel heb je na afloop van het jaar. Zodra de jaarcijfers zijn opgesteld, zijn die direct verwerkt in de aanslag Inkomsten- of Vennootschapsbelasting. Je hoeft hierdoor dus niets meer te importeren. Natuurlijk kun je nog wel fiscale correcties toepassen en de overige vragen van de aangifte beantwoorden.

Meer weten over de functionaliteiten?

BEKIJK DE FUNCTIONALITEITEN
 

Ga je mee naar de volgende fase?

Nu de pilotfase succesvol is afgerond kan Visionplanner Fiscaal gebruikt worden door de eerste groep kantoren.

Ontwikkelfase V2

 

 

 

Actie: maak kosteloos gebruik van Visionplanner Fiscaal

Ben je aanwezig geweest bij het launchevent van Visionplanner Fiscaal en wil je ook werken met de meest innovatieve fiscale-oplossing in Nederland? Vul dan vrijblijvend het formulier hieronder in en wellicht ben jij één van de 25 gelukkigen die Visionplanner Fiscaal gratis mag gebruiken!

 

Kijk je met ons mee?

 

E-book

Fiscale optimalisatie

We hopen dat deze reeks tips je inspireert om je cliënten nog beter te bedienen.

Download e-book