<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Gewoon een professionele, nette jaarrekening.

Arjan van Beek | 19 mei 2020

Uit onderzoek van accountancyvanmorgen blijkt dat 20% van de ondervraagde professionals op zoek is naar nieuwe rapportage software voor jaarrekeningen. We kunnen ons daarom voorstellen dat er interesse is in Visionplanner jaarrekening. 

Alles erop en eraan

De rapportgenerator in Visionplanner bevat naast de verplichte balans, winst- en verliesrekening en toelichtingen ook een uitgebreid financieel verslag. Deze bevat o.a. een uitgebreide resultatenanalyse, kengetallen en de fiscale positie. Voor eenmanszaken en V.o.f.’s is hier ook de specificatie van de privé opnamen en -stortingen opgenomen.

Uitgebreide toelichting

De jaarrekening biedt uitgebreide mogelijkheden tot het opnemen van klantspecifieke toelichtingen. Waar nodig kunnen voor het verkrijgen van het juiste inzicht kunnen verloopoverzichten van balansposten gepresenteerd worden. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag hoeveel er is geïnvesteerd of hoeveel er is afgelost op een lening.

Eigen layout

Op kantoorniveau bepaal je zelf de layout voor het financieel verslag. Je kunt afzonderlijke achtergrondafbeeldingen instellen voor de voorpagina en de vervolgpagina’s. Ook kun je zelf de lettertypes en kleuren instellen voor tekst en titels.

Zo maak je een fraai rapport met een professionele uitstraling!

Voorbeeldrapporten 

Download hier het voorbeeldrapport jaarrekening in het Nederlands.

Download voorbeeldrapport

Download hier het voorbeeldrapport voor Engels en voor stichtingen.

Download voorbeelden