<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Meimaand ‘Contentmaand’: Fiscount kantoren opgelet!

Joris Joppe | 20 mei 2019
administratiedossier

De groeiende behoefte aan checklists in het administratiedossier, heeft ons aangenaam verrast. Graag wil Visionplanner voorzien in deze behoefte, waarbij het voor ons belangrijk is om herkenbare en hoogwaardige content te kunnen aanbieden die ook actueel wordt gehouden. Content die u helpt om op efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig administratiedossier in Visionplanner te creëren. Bij Visionplanner hebben we de Meimaand tot ‘Contentmaand’ uitgeroepen. Hiervoor zijn we in overleg getreden met vooraanstaande contentpartners die de markt van de mkb-accountants bedienen. Door de content van die partners op het gebied van administratieve dienstverlening op te nemen, helpen we kantoren om efficiënter te komen tot een samenstelwaardige administratie en betrouwbare tussentijdse cijfers.

Deze week presenteren we Fiscount.

Fiscount is één van de leidende kennis- en adviespartners van MKB kantoren in Nederland. Naast trainingen en ondersteuning heeft Fiscount een uitgebreide modellen-bibliotheek en het Fiscount Kwaliteitskader en -systeem. Onderdeel daarvan zijn solide werkprogramma's en checklisten die door veel kantoren worden gehanteerd. Vanaf vandaag bieden we in Visionplanner onder de standaard checklists het Fiscount werkprogramma ADV aan. Vertrouwde content voor veel Fiscount kantoren. Als je de content van Fiscount nog niet kent, is dit een goede manier om daar kennis mee te maken. Uiteraard zorgen we samen met Fiscount dat deze content up-to-date blijft.

Meer informatie over het gebruik van checklists in Visionplanner vind je hier. Een uitgebreide beschrijving van het Fiscount Kwaliteitssysteem vind je op de website van Fiscount. Of stuur een e-mail naar f.zandbergen@fiscount.nl voor meer informatie over het FKS.