<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Meimaand ‘Contentmaand’: Extendum kantoren opgelet!

Joris Joppe | 23 mei 2019
administratiedossier

De groeiende behoefte aan checklists in het administratiedossier, heeft ons aangenaam verrast. Visionplanner voorziet graag in deze behoefte, waarbij het voor ons belangrijk is om herkenbare en hoogwaardige content te kunnen aanbieden die ook actueel wordt gehouden. Content die u helpt om op efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig administratiedossier in Visionpplanner te creëren. Daarom hebben Meimaand tot ‘Contentmaand’ uitgeroepen. Hiervoor zijn we in overleg getreden met vooraanstaande contentpartners die de markt van de mkb-accountants bedienen. Door de content van die partners op het gebied van administratieve dienstverlening op te nemen, helpen we kantoren om efficiënter te komen tot een samenstelwaardige administratie en betrouwbare tussentijdse cijfers.

Deze week presenteren we Extendum.

Extendum is een leidende kennis- en adviescentrum voor MKB kantoren en hun klanten. Naast opleidingen en advies heeft Extendum ook een uitgebreide kennisbank met voorbeeldbrieven, modellen, checklists en kwaliteitshandboeken. Onderdeel daarvan zijn werkprogramma's die door veel kantoren worden gehanteerd. Vanaf vandaag bieden we in Visionplanner onder de standaard checklists het Extendum werkprogramma Administratieve Dienstverlening aan. Een werkprogramma dat volledig ingericht is op de splitsing tussen de administratieve dienstverlening en risicogericht samenstellen zoals door Visionplanner gefaciliteerd. Efficiënt dus.

Voor Extendum kantoren vertrouwde content. Voor andere kantoren wellicht een goede manier om daar kennis mee te maken. Meer informatie over het gebruik van checklists in Visionplanner vind je hier. Een uitgebreide beschrijving van de Extendum dienstverlening vind je de website van Extendum. Of stuur een e-mail naar info@extendum.nl voor meer informatie over de Extendum kennisbank.