Onderzoek | 1-persoons kantoren en marketing

24 juni 2020 Mariska Bronkhorst

Enige tijd geleden hebben wij onderzoek gedaan naar waarom éénpersoonskantoren zo succesvol zijn. Opvallende uitkomst is dat kantoren niet op zoek zijn naar meer klanten en “marketing” maar mondjesmaat wordt gedaan.

 

Nederland heeft meer dan 20.000 accountants- en administratiekantoren van één persoon. En ondanks alle verhalen over schaalvoordelen en automatisering, laten deze dienstverleners zich zeker niet de kaas van het brood eten door de grote kantoren. Om het fenomeen éénpersoonskantoren beter te begrijpen hielden we een survey onder deze adviseurs. In dit blog lees je een aantal van de resultaten daaruit.

Wat doe jij aan marketing?

Maar doe je marketing, wat sowieso al een breed begrip is, alleen om nieuwe klanten te werven? Ik denk van niet, maar ik ben vooral benieuwd hoe jij daarover denkt.

Daarom wil ik je vragen of je aan de hand van een vragenlijst ons meer inzicht kan geven over wat jij onder het begrip 'marketing' vindt vallen en wat je aan marketing doet. Het invullen van de vragenlijst zal nog geen 5 minuten duren en aan de hand van de resultaten kunnen we je helpen bij het nog succesvoller maken van je onderneming. Je krijgt uiteraard de uitkomsten van het onderzoek toegestuurd. Daarnaast zullen we aan de hand van de belangrijkste uitkomsten handige tips & tricks geven, welke je eenvoudig voor je eigen kantoor kan toepassen.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

We denken dat dit interessant voor je kan zijn.

Afgelopen periode hebben we met regelmaat artikelen gepubliceerd voor onze 1-persoons kantoren. Handige tips & tricks die je verrassende inzichten geven. Doe je voordeel er mee!

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze Blog updates

E-mail