<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Jaarrekening Samenstellen? We bieden voor ieder wat wils.

Arjan van Beek | 3 februari 2020

Voor deze bedrijven is het noodzakelijk om enige vorm van jaarafsluiting te doen. Inmiddels bieden we voor 99% van deze bedrijven met Visionplanner een hele efficiënte oplossing met onze module Jaarrekening. We beseffen ons dat iedere ondernemer zo zijn eigen wensen en verplichting heeft. Daarom biedt Visionplanner de mogelijkheid om op verschillende manieren te voorzien in de jaarafsluiting.

Uitgebreide jaarrekening

Je hebt waarschijnlijk een gevarieerde klantenkring. Van handelsondernemingen, holding BV’s, Stichtingen en VOF’s tot eenmanszaken en franchisers. Dat leidt tot verschillende behoeftes in je samenstelproces. Voor je klanten die na bespreking van de jaarrekening alles nog eens precies willen nalezen of die de jaarrekening moeten overhandigen aan aandeelhouders of financierders haal je alles uit de kast. De jaarrekening is tenslotte hun visitekaartje.

Met Visionplanner beschik je over een zeer complete rapportgenerator waarmee je snel en efficiënt een professionele jaarrekening samenstelt die voldoet aan wet- en regelgeving.

Download voorbeeldrapport

Wist je dat de jaarrekening inmiddels ook beschikbaar is in het Engels?

Beknopte SBR jaarrekening

Steeds meer ondernemers verwachten juist gedurende het jaar inzicht in hun financiële situatie. Je hebt daardoor misschien ook BV’s in je klantenkring waarvan de DGA minder behoefte heeft aan een uitgebreide jaarrekening aan het einde van het jaar. Ook zijn er natuurlijk (lege) vennootschappen waarin gewoon niet zoveel gebeurt.

Voor deze klanten stel je in Visionplanner een beknopte SBR jaarrekening op die direct gedeponeerd wordt bij de Kamer van Koophandel. Dat bespaart je veel tijd.

De jaarrekening in een interactief dashboard

Niet voor alle ondernemers is het opstellen van een jaarrekening verplicht. Voor een ZZP’er voert het misschien wat ver om een uitgebreide jaarrekening op te stellen. Bovendien is het maar de vraag of de ondernemer die wil betalen.

Met het interactieve dashboard geef je deze klanten op een laagdrempelige manier optimaal inzicht in de jaarcijfers. Tegelijkertijd is alle detailinformatie beschikbaar want vanuit de jaarrekening klik je direct door naar onderliggende facturen in de boekhouding.

Het dashboard is overigens ook te gebruiken voor bespreking van de jaarrekening met klanten die wel de behoefte hebben aan een uitgebreid rapport.

Eigenlijk zien we geen redenen meer waarom je Visionplanner niet zou inzetten voor het opstellen van jaarrekeningen. Wil je meer weten over de Visionplanner Jaarrekening? Volg onze demonstratie bij jou op kantoor of bij ons in Veenendaal. Overtuig jezelf!

Maak een afspraak