<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Gratis corona dashboard voor actueel financieel inzicht

Joris Joppe | 10 april 2020
corona dashboard voor actueel financieel inzicht

De door COVID-19 veroorzaakte crisis heeft ingrijpende gevolgen voor veel ondernemers. Actueel financieel inzicht is onmisbaar om de schade te beperken en gebruik te kunnen maken van steunmaatregelen die de overheid in het leven heeft geroepen.

Nu de maatregelen min of meer uitgekristalliseerd zijn, willen we je daar zo goed mogelijk bij ondersteunen. Daarom hebben we vanaf vandaag een gratis corona presentatie aan de dashboard bibliotheek toegevoegd.

Met deze presentatie hebben jij, en natuurlijk jouw klanten:

  • direct inzicht in de mogelijkheden van de noodmaatregelen (NOW TOGS en TOZO);
  • de mogelijkheid om liquiditeit te begroten en de komende maanden scherp in de gaten te houden;
  • actueel inzicht in mogelijk oplopende betalingsachterstanden voor BTW en loonbelasting;
  • een maandelijks bijgewerkte inschatting van de VPB of IB zodat je direct kunt ingrijpen op de voorlopige winstaangifte als dat nodig is.

Het dashboard is een perfect aanknopingspunt om het gesprek aan te gaan met klanten over de impact op hun bedrijf en de steunmaatregelen waar ze hopelijk gebruik van kunnen maken.

Omdat sommige regelingen gebaseerd zijn op maandelijkse bedragen, vereist deze presentatie ons Advies Professional abonnement.

Dit is overigens een goed moment om aan te geven dat we nog steeds 50% korting geven op ons Advies Ultimate abonnement voor het geval je samen met klanten een prognose op wilt stellen. Deze korting geldt voor de rest van het jaar voor alle in maart en april aangemaakte Ultimate dashboards.

Uiteraard houden we de actualiteit in de gaten en zullen we de template waar nodig aanpassen.

Wat we al eerder over corona schreven