<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Een tevreden klant aan het woord over Visionplanner

Arjan van Beek | 20 juli 2021

Ariane Versteeg AA van AriVe Accountants en Adviseurs is een tevreden klant van Visionplanner. Zij stuurde ons onderstaande testimonial toe:

Op 12 juli 2021 ben ik door het NBA getoetst op mijn dossier en kwaliteitsbeheersing. De toetser had een beperkte ervaring met het toetsen van dossier in Visionplanner. De toetsing is vlot verlopen en de dossiers zijn goed bevonden. De toetser vond Visionplanner een fijn en mooi pakket. 

Zelf ben ik ook tevreden over dit pakket. In het begin moest ik wel wennen aan een aantal zaken, maar inmiddels is het een fijn pakket om mee te werken. Ik heb zelf een aantal checklists toegevoegd in het samensteldossier. Voorbeelden hiervan is een jaarlijkse checklist voor de WWFT en de opdrachtcontinuering. Het fijne van Visionplanner is dat het dossier altijd overal benaderbaar is omdat het cloudpakket is. Checklisten en bedrijfsbeschrijving kun je kopiëren naar het volgende jaar.  In het administratiedossier kun je al zaken kopiëren naar het samensteldossier.  

Ik heb ook bij Visionplanner een cursus gevolgd inzake het risicogericht samenstellen met Visionplanner die door Auxilium werd verzorgd. Dit was ook zeer nuttig voor de toetsing omdat je dan duidelijk uitgelegd krijgt waar een toetser na kijkt en welke punten duidelijk in het dossier moeten worden opgenomen. Daarnaast heb ik een door Visionplanner aangeboden pretoets door Extendum laten doen voor mijn toetsing. Ik raad ook aan dit door een serviceorganisatie te doen. Het prettige is dan dat je goed voorbereid de toetsing in gaat en eventueel nog zaken kunt aanpassen. 

Visionplanner is een flexibel pakket waardoor je je eigen uitvoering van de samenstelopdracht goed kunt verzorgen. Ook bij bespreking met klanten gebruik ik inmiddels altijd Visionplanner, omdat je dan gemakkelijk naar de achterliggende administratie kunt, zelfs op grootboekniveau. Voor klanten is dit overzichtelijker dan de jaarrekening door de mooie presentaties in grafieken en overzichtelijke samenvatting van de cijfers.