<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

De kers op de dienstverleningstaart van administratie- en accountantskantoren?

Joris Joppe | 25 februari 2020

Een mooi dashboard met tussentijdse cijfers is, volgens velen de kers op de dienstverleningstaart van administratie- en accountantskantoren. Dat moet je hebben want .... en dan komt het geijkte verhaal over transitie naar coaching/advisering. Dat administratie en jaarrekening veel efficiënter gaan en dat je die tijd mooi aan je klanten kunt besteden. Dat dit gaat leiden tot meer adviesomzet. Enzovoorts.En hoewel daar vast een kern van waarheid in zit, is het allemaal niet zo makkelijk. En, belangrijker nog, als we niet scherp houden wat de belangen van de klant en de belangen van het kantoor zijn, verwordt het dashboard al gauw tot ‘spiegeltjes en kraaltjes’. En die zijn weer moeilijk voor een fatsoenlijke prijs te verzilveren.
We hebben een whitepaper geschreven waarin een aantal tips zijn opgenomen die je helpen om zoveel mogelijk toegevoegde waarde uit tussentijdse cijfers te halen. Alvorens we die bespreken, gaan we eerst in op de ‘waarom’ vraag waarbij belangen van zowel klant als kantoor worden meegewogen.

Download whitepaper