<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

BTW maand komt op stoom. Auxilium kantoren opgelet!

Joris Joppe | 2 juli 2019
Linkedin blog

De groeiende populariteit van het administratiedossier geeft Visionplanner een goede reden om herkenbare en hoogwaardige content te leveren. In de afgelopen maanden zijn we dan ook in overleg getreden met partners die de Nederlandse accountancy van die content voorzien. Doelstelling: werkprogramma's voor administratieve dienstverlening, tussentijdse cijfers en/of samenstelwaardigheid via Visionplanner beschikbaar stellen aan onze gebruikers.

We zijn verheugd mee te kunnen delen dat we ook het Auxilium werkprogramma Administratieve Dienstverlening hebben mogen opnemen. Gebruik dit werkprogramma en je hebt een deugdelijk onderbouwde conclusie voor wat betreft  de samenstelwaardigheid van de administratie. Van daaruit kun je eenvoudig door naar het risicogericht samenstellen in Visionplanner. Deze content is ook beschikbaar voor kantoren die geen lid zijn van Auxilium.

Het werkprogramma is onderdeel van een uitgebreide modellenbibliotheek die in combinatie met de expertise en helpdesk van Auxilium een volledig kwaliteitssysteem voor elke MKB praktijk is. Daarnaast ondersteunt Auxilium kantoren bij zaken als waarneming, collegiale toetsing en bedrijfsadvisering waarbij kwaliteit altijd de drijfveer is.

Meer informatie over het gebruik van checklists in Visionplanner vind je op onze website. Een uitgebreide beschrijving van vaktechnische ondersteuning van Auxilium vind je hier.

Het administratiedossier in beweging

Met het toenemende gebruik van het administratiedossier voegen we steeds meer nuttige content toe. Maar we blijven ook de functionaliteit door ontwikkelen. Dat doen we echter niet zonder input van kantoren. Om die ontwikkelingen zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers, zijn gebruikersgroepen opgezet. De gebruikersgroep voor het administratiedossier denkt mee over het verbeteren, optimaliseren en doorontwikkelen van bestaande functionaliteiten. Daar zoeken we slimme mensen voor.
 
Kandidaten voor de gebruikersgroep maken actief gebruik van het administratiedossier en zijn bij voorkeur key-user. Daarnaast zijn we opzoek naar een diverse groep deelnemers die een brede range kantoren vertegenwoordigd. Mogelijk dat we je vragen een korte online assessment uit te voeren om te borgen dat we ook qua persoonlijkheden voldoende diversiteit aan tafel hebben (dat doen we via www.pixeltest.nl).
 
Als je denkt dat je een bijdrage kunt en wilt leveren aan de doorontwikkeling van het administratiedossier, zouden we je kandidatuur zeer op prijs stellen. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.
 

 

Wij helpen je graag efficiënter werken

Maak je voor minimaal 50 administraties gebruik van het administratiedossier in Visionplanner, dan verzorgen wij de conversie van je huidige werkprogramma of checklist naar een checklist in Visionplanner. De voorwaarden van deze actie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op onze website.

Ja, ik wil ook efficiënter werken