<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Wil jij ons nieuwe pand inrichten?

Visionplanner | 25 januari 2017

Sinds 23 december zijn wij verhuisd naar het centrum van Veenendaal. Een prachtig en ruim (3.000 m2) pand met een industriële look en feel. Maar het is casco opgeleverd, werk aan de winkel dus. We hebben zelf veel ideeën en wensen maar nog geen professional die dit kan realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar binnenhuisarchitecten, stylistes, etc. die ons nieuwe pand vorm en stijl willen geven.

visionplanner-interieur Oriëntatiedag: 9 Februari

We organiseren een oriëntatiedag. Deze dag ben je van harte welkom om ons pand te komen bekijken. Onze wensen en eisen hebben we op papier staan. Dit papier ligt bij de ingang klaar. Je krijgt alle tijd om rustig rond te kijken, foto’s te maken etc. Heb jij aansprekende, vernieuwende ideeën voor de inrichting van ons pand? Kom langs en leef je uit.  We zijn benieuwd wat jij voor ons kunt betekenen.

Pitchdag: 9 Maart

Je wilt vast graag laten zien wat jullie bedrijf te bieden heeft. Daarom organiseren wij een Pitchdag. Op de Oriëntatiedag van 9 februari kun je je inschrijven voor de Pitchdag. Op deze pitchdag krijg je een kwartier de tijd om je idee/voorstel te presenteren. We verwachten natuurlijk geen 100% uitgewerkt plan. Maar wel iets op basis waarvan wij kunnen kiezen met wie we verder gaan praten om concrete plannen te maken. We zijn benieuwd! 

Inschrijving gesloten

We hebben nu meer dan 160 aanmeldingen voor de Interieur Orientatiedag! Dank voor jullie enthousiasme en graag tot ziens op 9 februari!