<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

4 sessies tijdens Work Smarter die jouw kennis verbreden

Visionplanner | 25 augustus 2023
Work Smarter 2 november 2023

Op 2 november transformeert de Werkspoorkathedraal in Utrecht tot dé ontmoetingsplek voor vooruitstrevende accountants, adviseurs en ondernemers. Bekijk vier sessies die je niet wilt missen tijdens Work Smarter.

1. De wereld van cyberveiligheid

Als cybercrime-specialist onthult Gina Doekhie de geheimen achter cybercriminaliteit. Ze bespreekt de nieuwste technieken die cybercriminelen gebruiken en geeft je praktische tips om je kantoor te beschermen.

2. Sensorisch talent als succesbooster

Sandra Ballij, de drijvende kracht achter Ctalents, laat zien hoe sensorisch talent bedrijven een voorsprong geeft. Ze deelt haar visie op inclusiviteit in het bedrijfsleven en inspireert je om dingen vanuit een nieuw perspectief te zien.

3. Artificial Intelligence optimaal benut

Jacob Nyman, AI Director bij Visma, gidst je door de nieuwste AI-tools en laat zien hoe je deze technologie integreert in je bedrijfsstrategie.

4. De AI-accountant bestaat al

Joris Joppe, managing director bij Visionplanner, stelt dat de AI-accountant al bestaat. Hij bespreekt de impact van AI op de accountancy en laat zien hoe technologie de dienstverlening van accountants- en administratiekantoren helpt verbeteren.

Workshops

Naast deze inspirerende sessies ben je welkom bij de hands-on workshops van de verschillende Visma bedrijven. Hier leer je hoe je je bedrijf effectiever in de markt zet en ontdek je strategieën voor groei.

Ontdek innovatieve bedrijfsoplossingen

Experts van toonaangevende bedrijven staan klaar om je te helpen je software en werkprocessen te optimaliseren. Van boekhoudsoftware tot all-in-one oplossingen, je vindt hier alles wat je nodig hebt.

Netwerk met gelijkgestemden

Met meer dan 600 gelijkgestemde accountants en ondernemers is Work Smarter dé ideale plek om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Genoeg redenen dus om gelijk jouw ticket te kopen! Wacht niet te lang: hoe eerder je koopt, hoe hoger de korting. Laat je meenemen in de wereld van slimmer werken en ontmoet nieuwe mensen. Klik voor meer informatie en om gelijk jouw tickets te kopen op onderstaande button. 

 

Meld je aan voor Work Smarter