<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Stage lopen bij Visionplanner

Op zoek naar een stage waar je zowel veel leert als plezier hebt? Visionplanner is de plek voor jou!

 

Vacature Support Medewerker jpg (1)

Stage bij Visionplanner

Op zoek naar een stage waar je zowel veel leert als plezier hebt? Visionplanner is de plek voor jou! Als HBO- of universitaire student kun je bij ons aan de slag in marketing, development of andere afdelingen. Je speelt een rol in het vernieuwen van financiële rapportages voor accountants- en administratiekantoren, evenals ondernemers. 

Visionplanner staat voor innovatie in financiële inzichten, en als stagiair draag jij hier direct aan bij. Je wordt onderdeel van een team met ruim 25 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 170 cloudsoftwarebedrijven binnen de Visma-groep. Ons team van 140 professionals, met een rijke achtergrond in accountancy, zorgt voor een rijke leeromgeving.

Je inzet bij Visionplanner heeft een echte impact: je ondersteunt meer dan 5.000 kantoren en hun 250.000 ondernemers. Klaar om mee te bouwen aan de financiële toekomst? Kom stage lopen bij Visionplanner!

Wat krijg je als stagiair bij Visionplanner?

 • Carrièrekansen
  Bij een afsluiting met een 8 of hoger bieden wij je een aantrekkelijke bonus en zelfs een baanaanbieding.
 • Uitstekende begeleiding
  Je krijgt ondersteuning van ervaren seniors die jouw leerproces serieus nemen.
 • Interessante projecten
  Werk mee aan projecten die er écht toe doen en lever een actieve bijdrage aan ons succes.
 • Flexibiliteit
  Bij Visionplanner respecteren we je behoefte aan flexibiliteit, ideaal te combineren met je studie.
 • Stagevergoeding
  We belonen jouw inzet met een stagevergoeding.
 • Uitstekende voorwaarden
  Je krijgt een laptop in bruikleen, heerlijke lunch op kantoor, vergoeding van reiskosten en meer.
 • Goede bereikbaarheid
  Onze locatie in hartje Veenendaal is uitstekend bereikbaar; met de fiets, OV en auto.
 • Gezellige bedrijfscultuur
  Geniet van onze gezellige bedrijfsborrels en uitjes, waar je ons team echt leert kennen.

 

Bekijk hieronder onze stageplekken

Stage software-ontwikkelaar

Meer informatie

Zie je niet direct een geschikte stageplek, maar wil je meer weten over stage lopen bij Visionplanner? Stuur een mail naar Theresa Scholten. Wie weet hebben we toch een droomstage voor je.

 

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is het online platform dat administratie- en accountantskantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Kantoren zetten Visionplanner in voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Iedere collega draagt bij aan het succes van elke accountant, adviseur en ondernemer met financiële rapportages en inzichten over gisteren, vandaag en morgen. 

Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een groep van meer dan 170 zelfstandige Europese cloudsoftwarebedrijven. Samen bedienen Vismabedrijven met 14.500 medewerkers ruim 1,6 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika. De totale omzet bedraagt in 2022 2,22 miljard euro.