<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
afb108 Contact

Frontend Software Engineer

 

Vacature Allround Marketeer (1)

Frontend Software Engineer

Visionplanner is een snelgroeiende en dynamische software-onderneming met hét online platform voor accountantskantoren en hun klanten in Nederland en België. We zijn onderdeel van het Noorse Visma. Ondernemers gebruiken onze oplossingen voor managementinformatie om zo hun onderneming beter te kunnen sturen. Terwijl adviseurs zoals accountants met onze software hun klanten voorzien van relevante analyses, adviezen en jaarrekening. Zo helpen we meer dan 200.000 bedrijven hun eigen organisatie succesvol te maken! We zijn een zeer gezond bedrijf en groeien hard: de Visionplanner groep bestaat inmiddels uit meerdere bedrijven met 110+ collega’s. 

Ons Visionplanner cloud platform ontwikkelt continu en wordt gebruikt door een grote groep enthousiaste  gebruikers voor complexe taken. Een goede ervaring door onze gebruikers is cruciaal voor het blijvende succes van onze organisatie. Wij zijn in het kader daarvan op zoek naar een Frontend Software Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van het Visionplanner cloud platform.

Jouw nieuwe job

De Single Page Application (SPA) frontend van onze applicatie wordt ontwikkeld met React. De backend wordt ontwikkeld met C# en het ASP.NET Core framework en draait in het Microsoft Azure Cloud Platform. Voor versiebeheer gebruiken wij git. We ontwikkelen Agile, releasen elke week en nemen kwaliteit bloedserieus. 

Omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf blijft ontwikkelen, krijg je 2 dagen per maand voor training, zelfstudie, proefprojecten en andere uitdagingen. 

Enthousiast? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@visionplanner.com. Liever eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Peter Westmeijer via 06 12177897 of mail naar peter.westmeijer@visma.com

 

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is het online platform dat administratie- en accountantskantoren én hun klanten helpt om cijfers te vertalen naar inzicht. Kantoren zetten Visionplanner in voor het efficiënt vervaardigen van rapportages (jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen, prognoses en benchmarking). Zo kunnen ze hun klanten op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie. 

Visionplanner telt 140 medewerkers waarvan velen een achtergrond in de accountancy hebben. Iedere collega draagt bij aan het succes van elke accountant, adviseur en ondernemer met financiële rapportages en inzichten over gisteren, vandaag en morgen. 

Ruim 5.000 accountants- en administratiekantoren werken met software van Visionplanner Groep voor ruim 250.000 ondernemingen. 

Visionplanner, ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt, is sinds april 2020 onderdeel van de Visma. Visma is een groep van meer dan 170 zelfstandige Europese cloudsoftwarebedrijven. Samen bedienen Vismabedrijven met 14.500 medewerkers ruim 1,6 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika. De totale omzet bedraagt in 2022 2,22 miljard euro.