<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Back-end Software Engineer

We zoeken een Back-end Software Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

tile-fe

Jouw nieuwe job?

Visionplanner is een snelgroeiende en dynamische software-onderneming met hét online platform voor accountantskantoren en hun klanten in Nederland en België. We zijn onderdeel van het Noorse Visma. Ondernemers gebruiken onze oplossingen voor management informatie om zo hun onderneming beter te kunnen sturen. Terwijl adviseurs zoals accountants met onze software hun klanten voorzien van relevante analyses, adviezen, aangiftes en jaarrekening. Zo helpen we meer dan 2.000 kantoren hun eigen organisatie succesvol te maken! We groeien hard: de Visionplanner groep bestaat inmiddels uit meerdere bedrijven met ongeveer 150 collega’s die opereren vanuit vijf kantoorlocaties in drie landen.

Onze software ontwikkelt continue en wordt gebruikt door een kritische groep gebruikers voor complexe taken. Een goede ervaring door onze gebruikers is cruciaal voor het blijvende succes van onze organisatie. Wij zijn in het kader daarvan op zoek naar een Backend Software Engineer die de drive heeft om langere tijd met ons mee te groeien en samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Visionplanner.

Jouw nieuwe job

De backend wordt ontwikkeld met C# en het .NET Core framework en draait in het Microsoft Azure Cloud Platform. De Single Page Application (SPA) front-end van onze applicatie wordt ontwikkeld met ReactJS. We ontwikkelen Agile, releasen elke week en nemen kwaliteit bloedserieus. Omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf blijft ontwikkelen, krijg je 2 dagen per maand voor training, zelfstudie, proefprojecten en andere uitdagingen.

Werkwijze

Verantwoordelijkheden

 • Kwaliteitsborging door middel van unit testen, statische code analyse tools, integratie tests, code reviews, coding standards en design patterns.
 • Zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste tools, technieken en methodes.
 • Je bijdrage leveren aan het uitwerken van oplossingen voor de business vragen die we in de backlog hebben.
 • Voordat je begint met coderen, verwachten we dat je meedoet in het opstellen van het technisch ontwerp.

Hier ben je goed in

Vaardigheden

 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed. Je kan overweg met verschillende persoonlijkheden.
 • Je bent continu aan het leren en verbeteren en kan anderen daarin meenemen
 • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken, zowel individueel als in teamverband.
 • Je staat daarbij ook stevig in je schoenen en durft, als je iets (anders) vindt, je mening te delen.
 • Je kan schakelen tussen de diverse soorten informatie en daar de juiste oordelen over vellen.
 • Binnen deze rol werk je volgens de agile methode. Dit betekent korte sprints en ook deadlines. Je bent daarom stressbestendig en enigszins nuchter ingesteld.

synch

Jouw bagage

 • Je hebt minimaal 3 jaar ontwikkelervaring, onder meer met moderne frameworks zoals C#, .Net Core, SQL, REST.
 • Je hebt ervaring met Scrum/Agile, source control, continuous integration, test driven development, peer reviews.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en goede best practices pas je pragmatisch toe. 
 • Je krijgt acuut een hoge bloeddruk als je duplicaatcode ziet.

Culinair

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week
 • Collega’s waarmee je kunt sparren en stevig overleggen om tot de juiste oplossingen te komen. Jouw mening en inbreng wordt hoogst gewaardeerd.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling (2 dagen / maand voor kennisontwikkeling, persoonlijk ontwikkelplan)
 • Werken in een informele, open en inspirerende omgeving met korte lijnen. 
 • Visionplanner vindt vitaliteit erg belangrijk. In normale tijden wordt iedere dag gezorgd voor een lunch op kantoor en er is altijd vers fruit. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar je o.a. kan gamen met je collega’s
 • Vanuit huis werken is mogelijk 
 • Toegang tot het brede netwerk en de expertisecentra van Visma.

Over Visionplanner en Visma

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie voor rapportages. Visionplanner is onderdeel van Visma. We zijn een zeer gezond en sterk groeiend bedrijf (nu 110 mensen) wat is gericht op het maken van software voor administratie- en accountantskantoren. Dankzij deze groei kunnen wij de kantoren in de Nederlandse accountancymarkt nog beter bedienen met een compleet portfolio van de meest innovatieve oplossingen in de markt.

Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar sollicitatie@visionplanner.comVertel ons waarom je zo graag bij ons wilt komen werken, waarom juist jij de geschikte persoon voor ons bent en wat je ambities zijn.

Wie weet zitten we dan binnenkort met elkaar aan tafel!

Wil je eerst wat meer informatie? Bel dan met Peter Westmeijer via 06 12177897 of mail naar peter.westmeijer@visma.com.