Wij maken accountancy relevanter

Wij krijgen energie van gelukkige klanten. We bouwen oplossingen die voorzien in de behoeftes van morgen, maar waar je vandaag al mee aan de slag kunt.

Boek een demonstratie

Wie Visionplanner is   |   Raad van Advies   |   Vakgroep Accountancy   |  Gebruikersgroepen

Wij maken accountancy relevanter.

Dat is onze drive. We zijn een gedreven softwarehuis dat zich helemaal richt op de accountancy.

Gedreven

We zien onze klanten graag als onze vrienden. Daar gaan we voor. Dat levert veel mooie contactmomenten op. Inspirerende sessies met verschillende kantoren. Maar soms moeten er pijnlijke boodschappen worden gebracht, over en weer. Ook dan zijn we eerlijk naar elkaar.

Innovatief

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Stilstand is achteruitgang. We bedenken graag slimmere oplossingen. We zoeken niet alleen naar beste functionaliteit, ook op het gebied van techniek ligt de lat hoog. Onze developers besteden iedere maand 2 dagen aan zelfstudie en verkennen van nieuwe technieken. Zo kunnen we voor onze kantoren een innovatieve oplossing garanderen.

Sinds 1996

Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Sindsdien is de Visionplanner software veel breder geworden en is onze organisatie gegroeid naar meer dan 75 medewerkers op dit moment.

In 2013 is de eerste versie van onze cloud-software op de markt gekomen. Een innovatieve oplossing voor het presenteren van tussentijdse cijfers. Vanaf 2016 kun je met Visionplanner ook SBR jaarrekeningen maken en in 2017 kwamen daar SBR kredietrapportages bij.

Inmiddels werken meer dan 2.200 kantoren met Visionplanner cloud. We zijn trots en zuinig op deze grote vriendengroep.

Wij committeren ons aan het succes van onze kantoren. Als jullie relevant blijven voor je klanten, is ons doel bereikt.

Daar staan wij voor.

Vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!