<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Marketing Toolkit voor kantoren

Maak gebruik van onze ondersteuning voor jouw marketing. Hieronder vind je diverse marketing materialen die je kunt inzetten of aanvragen.

Marketing materialen voor jouw kantoor

Altijd handig om een brochure uit te kunnen delen aan jouw klanten of een banner te hebben staan bij jouw entree. Maak een keuze welke materialen jij kunt gebruiken, vul het formulier in en wij doen de rest.

rollup-banner-partner-5

Kantoorbanner

Lees meer
Naamloos-3

Brochure jaarrekening

Lees meer
2022-07-14_15-14-23-2

Brochure Tussentijdse cijfers

Lees meer

Video's

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hebben wij een aantal video's gemaakt die jij kunt delen met jouw klanten. Zo krijgen ze een goed beeld van de Visionplanner producten en hoe zij die kunnen gebruiken.

Starten als klant van een kantoor met Visionplanner

Bekijken

Tussentijdse cijfers maken de ondernemer succesvoller

Bekijken

Slim Vooruit
maakt ondernemers succesvol

Bekijken

Whitelabel blogs

Wij schreven voor jou een aantal blogs, die je helemaal naar jouw huisstijl kunt aanpassen en vervolgens delen met jouw klanten. Gewoon een kwestie van kopiëren en plakken. Je hoeft het dus niet zelf te schrijven.

5 voordelen 2

De 5 voordelen
van een dashboard

Lees meer
apart dashboard 2

Waarom iedere ondernemer een dashboard zou moeten gebruiken

Lees meer

Speciale verzoeken

Ben je op zoek naar iets wat niet in deze Toolkit beschikbaar is? Doe dan een verzoek aan ons. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsvideo

Lees meer

Klantevents

Lees meer

Overige verzoeken

Lees meer