<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
trainingspagina MLE

Gebruikerstraining MLE Samenstel

Na voltooiing van de training heb je voldoende kennis om direct aan de slag te kunnen met de software.

Gebruikerstraining MLE Samenstel

Gebruikers van MLE software kunnen het hele jaar door een training volgen in het MLE Experience Center in Veenendaal. De gebruikerstrainingen starten om 9.00 uur en we sluiten rond 17.00 uur af.

Bij de training MLE Samenstel gaan we in het ochtenddeel stap voor stap door de hele applicatie. In het middagdeel ga je aan de slag met een eigen opdracht, waarbij ook praktijkcases aan de orde komen. Hierbij is te denken aan micro-entiteiten, consolideren en een gecombineerd rapport, Engelstalige jaarrekening, werken met parameters in de applicatie, tussentijds rapport, SBR rapportages en deponeren bij Digipoort.

Aan het eind van de middag ga je naar huis met een jaarrekeningrapport, een SBR instance en een compleet samensteldossier.

Kalender

Verschillende datums

Kijk hieronder voor datums en beschikbare plaatsen. Tijd: 09:00 - 17:00

Geld

€ 625

Toplocatie

Veenendaal

Brouwersgracht 156. Gratis parkeren in Parking Tricotage

Kies de gewenste datum:

 

De genoemde kosten zijn per persoon en exclusief BTW. je krijgt een bevestiging per e-mail toegestuurd. Bij onvoldoende inschrijvingen voor een geplande cursus, kan deze worden geannuleerd. Met de al ingeschreven deelnemers wordt een vervangende datum gepland.