<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Wat kost Visionplanner voor 1-pitters?

Visionplanner | 15 juli 2020

 

In dit blog vertel ik je meer over de kosten van Visionplanner. Maar om te bepalen of Visionplanner een goede investering is voor jouw kantoor, moet je dus niet alleen naar de out-of-pocket kosten kijken. Je moet ook weten wat Visionplanner oplevert. Daarom vertel ik je eerst waar je op bespaart met het gebruik van Visionplanner. Na het lezen van dit blog weet je of het voor jouw kantoor waardevol is om in Visionplanner te investeren.

Wat Visionplanner oplevert

Als je werkt met Visionplanner heb je winst op drie verschillende gebieden. Elke factor levert op een andere manier iets op. We lopen ze alle drie langs.

  1. Kantoorproces 
    Dankzij de heldere dashboards van Visionplanner zijn de cijfers van je klanten altijd up-to-date. Hierdoor kun je efficiënt werken en bespaar je tijd. Deze tijd kun je vervolgens gebruiken om je klant nog beter van dienst te zijn met bijvoorbeeld extra advies. In dezelfde tijd als eerst, verzet je dus meer werk.
  2. Jaarrekening samenstellen
    Met Visionplanner bespaar je gemiddeld drie uur tijd per jaarrekening. Stel dat de kostprijs van die drie uur € 50 per uur is. Dat maakt € 150. En daar gaan de kosten van Visionplanner nog af! 
  3. Tussentijdse cijfers 
    Met de tussentijdse cijfers creëer je extra waarde voor je klanten. Ze krijgen extra informatie waardoor ze gericht in het jaar aan hun doelen kunnen werken. Door de extra contactmomenten met je klanten, bouw je aan een goede relatie. Deze goede relatie is terug te zien in extra adviesaanvragen die je binnenkrijgt.

Wat Visionplanner kost

Goed, nu je weet wat Visionplanner jouw kantoor kan brengen, gaan we het hebben over de kosten. We bieden bij Visionplanner verschillende pakketten die je zelf kunt combineren. Hiervoor hanteren we dezelfde driedeling die je hierboven gezien hebt:

  1. Kantoorproces
    Hiervoor sluit je een kantoorabonnement af voor alle administraties die je in Visionplanner aanmaakt.
  2. Jaarrekening samenstellen
    Hiervoor kies je per administratie een passende samenstelpraktijkmodule uit.
  3. Tussentijdse cijfers
    Hiervoor kies je per administratie een passende adviespraktijkmodule uit.

Jouw succes is ons succes

Alle accountants- en administratiekantoren die met Visionplanner starten, doorlopen het onboarding traject. Of je kantoor nu groot of klein is, je moet toch nadenken over wat je wilt bereiken, de juiste mensen opleiden en betrekken, je omgeving inrichten en aan de slag met de administraties van je klanten. Dat is precies wat we tijdens de onboarding doen. We hebben een brochure opgesteld waarin we alles vertellen over deze periode.

Download brochure

In één overzicht je tariefoverzicht

Wil je werken met Visionplanner? De eerste periode betaal je een vast bedrag voor het gebruik van de verschillende abonnementen. In deze periode kun je alle opties op je gemak uitproberen en uitvinden wat het beste past bij jouw kantoor en klanten. Daarna kies je voor de abonnementen die aansluiten bij jouw wensen.

De prijs die je betaalt voor Visionplanner is dus afhankelijk van welke abonnementen je afsluit. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Wil je precies weten welk tarief hoort bij jouw wensen? Download dan het tariefoverzicht.

Download tariefoverzicht