<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner opent ontwikkelafdeling in Barcelona

Martin de Vries | 26 september 2016

We werken continu aan ons product. Om de bestaande applicatie te verbeteren, maar ook om uit te breiden. Zo kunnen administratie- en accountantskantoren hun klanten steeds meer en beter inzicht geven in hun bedrijf. Daar worden ondernemers succesvol van!

Om onze ambities te realiseren, willen we blijven groeien. Daarom hebben we ons team van softwareontwikkelaars uitgebreid. Niet bij ons kantoor in Veenendaal, maar in hartje Barcelona! Daar is begin september 2016 een developmentafdeling van Visionplanner geopend. Ook een aantal medewerkers uit Veenendaal werkt in Barcelona. Een internationaal team dus, dat daar hard werkt aan onze applicatie (tussen de siësta’s door uiteraard).

Waarom Barcelona? Andere Nederlandse softwarebedrijven hebben al met succes hun ontwikkelafdeling in Barcelona (of elders in Spanje en Portugal) geopend. In Barcelona hebben wij nu ook goede ervaringen met werving en selectie van collega’s die bij Visionplanner passen. We verwachten dat de Spaanse zon Visionplanner veel goed zal doen!

Hasta luego!