<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Nieuws: Visionplanner Herfst Boost

Arjan van Beek | 5 oktober 2023
Visionplanner Herfst Boost Release oktober 2023

Wij verbeteren onze software voor het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers continu en presenteren de laatste vernieuwingen in de Visionplanner Herfst Boost. De updates zijn gericht op het verbeteren van efficiëntie, kwaliteitsborging, procesbeheersing en klantgerichtheid. Met deze vernieuwingen willen we de werkprocessen binnen jouw kantoor nog soepeler maken. Wist je dat bijna alle nieuwe en verbeterde functies grotendeels tot stand zijn gekomen dankzij de waardevolle feedback van onze gebruikers? 

Hieronder lees je een aantal vernieuwingen en verbeteringen in Visionplanner software. Benieuwd naar meer? Klik op de knop onder de producten voor meer details in tekst en video.

Visionplanner Compilation

Visionplanner Compilation, onze cloudsoftware voor het samenstellen van alle type jaarrekeningen, heeft onderstaande verbeteringen gekregen:

  • Compilation kan nu automatisch de letter of representation (LOR) en de bijbehorende notulen genereren en naar de klant sturen voor ondertekening. Dat zorgt voor uniformiteit en foutreductie.
  • Kantoren kunnen eigen specifieke content voor dossiervorming toevoegen aan Compilation. Dit vergroot de controle over jaarrekening- en dossierteksten en faciliteert werken volgens kantoorprocedures.
  • Compilation biedt nu nog meer flexibiliteit in de vormgeving van jaarrapporten, waaronder het aanpassen van lettertypes, kleuren en PDF-achtergronden. 

Ontdek de innovaties in Visionplanner Compilation

Visionplanner Insights

Visionplanner Insights, onze dashboardsoftware voor tussentijdse cijfers, is op verschillende punten vernieuwd en verbeterd:

  • Nieuw in Insights is de benchmarkfunctie. Dit stelt gebruikers in staat om relevante kpi's te kunnen maken met benchmarkdata op basis van, onder andere, branche en bedrijfsgrootte.
  • De nieuwe fullscreen mode voor dashboards biedt meer ruimte om inzichten met klanten te delen.
  • Tabellen zijn met één klik naar Excel en PDF te exporteren vanuit Insights. Dat maakt delen en databewerking in externe systemen mogelijk.

Ontdek de innovaties in Visionplanner Insights

Visionplanner Core

Visionplanner Core, de beheerapplicatie van Visionplanner, heeft verbeteringen en vernieuwingen gekregen, die hoog op de wensenlijst van onze gebruikers stonden en nu beschikbaar zijn

  • De toevoeging van de ‘Export brugstaat’ functie geeft inzicht in de opbouw  van jaarrekeningposten, wat het beoordelingsproces vereenvoudigt. 
  • Door de wijzigingen in gebruikersrollen en -rechten hebben kantoren meer grip op toegangsbeheer. Dat leidt tot nog makkelijker beheren van de Visionplanner omgeving. Deze functie komt in november beschikbaar.
  • Visionplanner Core houdt nu de laatst gebruikte periode-instelling op bij het schakelen tussen dashboards vast, wat het gebruiksgemak vergroot. 

Ontdek de innovaties in Visionplanner Core

Visionplanner Compilation First Edition

Aan Visionplanner First Edition, de cloudsoftware voor het opstellen van beknopte jaarrekeningen, hebben wij een aantal innovaties toegevoegd die de efficiëntie en het gebruiksgemak verhogen .

  • Zijn er vernieuwde standaardteksten in Visionplanner Compilation First Edition? Dan gebruikt de software deze automatisch bij het opstellen van de jaarrekeningen. Als een kantoor de standaardteksten echter heeft aangepast; dan neemt de software deze specifieke teksten over in nieuwe verslagen. 
  • Notificaties geven snel en eenvoudig inzicht in de status van de deponering van jaarrekeningen door ondernemers.
  • Het accorderingsproces in Compilation First Edition voor DGA's is vereenvoudigd, wat leidt tot een efficiëntere deponering.

Ontdek de innovaties in Visionplanner First Edition

Positieve impact op het vertalen van cijfers naar inzicht

“De laatste innovaties hebben een positieve impact op het vertalen van cijfers naar inzicht”, vervolgt Joris Joppe. “Ons doel is dat Visionplanner de beste keuze blijft voor software voor jaarrekening en tussentijdse cijfers in de accountancybranche."

Deel je ideeën

Zoals je hebt gelezen komen veel  verbeteringen tot stand dankzij suggesties van gebruikers zoals jij. Heb jij een idee voor Visionplanner? Deel het met ons via de knop hieronder. Wie weet, zie je jouw voorstel terug in onze updates van het volgende kwartaal.

 

Deel je idee of suggestie