<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner en PinkWeb bieden complete oplossing voor middelgrote jaarrekening

Visionplanner | 25 april 2023

Visionplanner Compilation is de nieuwe samensteloplossing waarmee je alle typen klanten, groot of klein, kunt bedienen. Met de meest recente release wordt deze visie onderstreept doordat er nieuwe functionaliteit voor middelgrote rechtspersonen is toegevoegd. In samenwerking met PinkWeb wordt er nu ook een complete oplossing voor het ondertekenen van de middelgrote jaarrekening aangeboden.

Visionplanner Compilation is een nieuwe en innovatieve oplossing waarmee accountants- en administratiekantoren zorgeloos en professioneel hun jaarrekeningen kunnen samenstellen. Met deze software zijn gebruikers verzekerd van de snelste jaarrekening en de beste kwaliteit van dossiers.

Door de koppeling tussen SBR Assurance van PinkWeb en Visionplanner Compilation bieden de Visma-bedrijven gezamenlijk een complete oplossing voor de middelgrote jaarrekening. Van het opstellen van de jaarrekening tot aan het indienen bij de KvK: de accountant blijft voor het volledige proces binnen PinkWeb en Visionplanner. Veilig, makkelijk en vertrouwd.

24042023 Compilation naar pinkweb ondertekening

PinkWeb introduceerde recent SBR Assurance in de eigen online omgeving. Dit betekent dat je als accountant zonder uitstap naar externe tools de verklaring bij de jaarrekening digitaal ondertekent met je persoonsgebonden beroepscertificaat. Zo werk je efficiënter, omdat SBR Assurance onderdeel is van één soepele documentenstroom.

Integratie Visionplanner en PinkWeb

Met Visionplanner Compilation haal je een totaaloplossing voor de jaarrekening in huis voor klanten in alle soorten en maten. Je kunt als accountant makkelijk en snel voor middelgrote ondernemingen een jaarrekening opstellen én via SBR deponeren. Dankzij de samenwerking met PinkWeb regel je ook de accountantsverklaring digitaal in de cloud en is dit proces helemaal compleet.

Hoe werkt het? Je stelt in Visionplanner Compilation efficiënt de jaarrekening op, inclusief de controleverklaring die je als accountant moet afgeven voor middelgrote jaarrekeningen. Via de naadloze integratie gaat dit naar PinkWeb, waar je het direct kunt ondertekenen met je beroepscertificaat. Er gaat een automatisch signaal naar de ondernemer voor goedkeuring. Zodra de jaarrekening is goedgekeurd, stuurt PinkWeb de jaarrekening met getekende controleverklaring rechtstreeks naar de KvK.

Het is ook mogelijk om de publicatiestukken voor micro- en kleine rechtspersonen vanuit Visionplanner Compilation klaar te zetten in PinkWeb voor deponering bij de KvK. Daarmee komt Visionplanner tegemoet aan de wensen van kantoren die al hun accorderingen via hetzelfde portaal willen laten verlopen.

Connected Experience voor Accountants

Visionplanner en PinkWeb zijn allebei partners in de Visma Connected Experience voor accountants. Deze samenwerking maakt het mogelijk om snel tussen Visma producten te schakelen en gebruik te maken van elkaars innovatieve technologie en specialisten. Hiermee creëren we flexibiliteit en automatiseren we zo veel mogelijk handmatige handelingen, zodat de accountant zich kan focussen op zijn klant.

Wil je meer weten over Visionplanner Compilation? Meld je dan nu aan voor het webinar via de onderstaande button!

Meld je aan voor het webinar